Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (307)

plakát

Až do smrti (2007) 

Opravdu překvapení, J .C.V.Damm, tu vůbec nehraje špatně. Řekla bych, že je to zásluhou lepšího scénaře, který mu umožnil ukázat, že v něm taky něco je, že není jen prvoplánový bojovník v arénách. Hudba byla skvělá a děj filmu taky. Určitě je to i zásluhou režiséra Simona Fellowse. Filmy od J.C.V.D si kupuji ráda, už jen kvůli němu.

plakát

Babel (2006) 

Nevím, prostě nevím čím to je, ale mě zatím El Negro nepřesvědčil a jeho tvorba mě neuchvacuje. Uvidím jestli mě nějakým dílkem dostane do kolen.

plakát

Barva noci (1994) 

Nechápu tolik vlny kritiky na Colour of night, jistě natočeno v roce 1994, ale nemyslím, že by to i dnes mělo podprůměrnou úroveň. Jistě děj předvidatelný, ale vykreslení postav po psychologické stránce není vůbec špatné. Mě se Bruce Willis v tomhle thilleru celkem líbil, nemám pocit, že by svou roli odbyl to žádném případě. Stopáž je poněkud zdlouhavá, zápletka průhledná, no a někdo tenhle žánr nemusí. Bruce ještě svalnatý a psychologie je mi blízká. Takže já ty 3 * dám.

plakát

Big Lebowski (1998) 

Režiséři Coenovi opravdu nejsou moje krevní skupina, ale tohle se povedlo Jeff Bridges jako Dud, na těch správných místech podmanivé songy /Eagles-Hotel California,Viva las vegas....................Dud byl cool, parádně namixovaný zážitek pro diváky.

plakát

Bílá vdova (2000) 

Decentní, přesto vtipná komedie, proč pěstovat orchideje a nezkusit zasadit marihuanu? Velká Británie nám přihrála krásnou komedii bez fekálního humoru. Super. PS : babičce se to moc líbilo , ale pěstovat nebude:-)

plakát

Bílé peklo (2001) 

I přes různé chybičky, je to výtečný příběh plný emocí!

plakát

Blbec k večeři (2010) 

Pravý vyčpělý americký remake svěžího francouzského originálu, na chvíli jsem aspoň doufala v zábavnou parodii, jenže forkům docházel dech.Celkově nevypadal jako blbec jen Steve Carell, nakonec jsem měla pocit, že otravných nudných blbců je tam, až moc. Ovšem přiznávám, že ti myšáci byli skvělí a divoký bohém také. Nudné a místy vtipné zároveň, Jay Roach tomu fakt dal na zadek. Dávám 2*z milosti parkrát jsem se zasmála.

plakát

Blbec k večeři (1998) 

Inteligentní a přesto vtipná komedie, skvělé herecké výkony. Bravo pro Francise Vebra. Minimum postav,pár místností a on ukazuje, že taková komedie natočit lze ! Ale zápalky sbírat nebudu :)

plakát

Bolest (2006) odpad!

Zabalit první polovinu toho filmu raději do tmy a světla je tam jen co by se za nehet vešlo, aby to zakrylo, že se tam nic neděje je vrcholem trapnosti, přes mou velkou snahu dostat se dál a zhlédnout to jsem se na 2 pokusy nedostala a zatím to neplánuji.

plakát

Bolt - pes pro každý případ (2008) 

Pro mě krásný animák Bolt a další zvířátka.....!Joj to zbožňuji zvířatka mám navždy ve svém srdíčku.No jo, hraje na city, ale kdo by odolal. Walt Disney bude vždy třída. Vážně se mi to moc líbilo. Bolta bych hned brala domů:-).