Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krimi
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor

Recenze (199)

plakát

Karel, já a ty (2019) 

Jenovéfa Boková byla výborná, ty dvě hvězdy jsou za film jako celek.

plakát

Plážový povaleč (2019) 

Když už jsem tenhle film rozkoukal, tak jsem vydržel až do konce, ale fakt nevím proč vlastně. Nebylo to ani moc vtipný a dějově skoro o ničem. A dívat se na Matthewa McConaugheyho jak je věčně ožralej a sjetej mě fakt nebavilo.

plakát

To Kapitola 2 (2019) 

Ano, jednička byla lepší. Jenže dobrých horrorů je poskrovnu, tak dávám 5 hvězdiček i dvojce. Možná je trochu přeplácaná a humoru je tam o trochu víc než je třeba, trochu sklouzává do béčkového filmu, ale je to pořád slušná a kvalitní produkce.

plakát

Sněhulák (2017) 

Nepovedený nebo špatný film, to jsem se dočetl v některých recenzích. Proč? Knihu jsem četl a že bude něco jinak mi bylo jasné, vždyť to tak bývá více či méně u všech zfilmovaných knih. Čekal jsem jen trochu akčnější děj, ale jinak vcelku dobrá kriminálka. Trefit se do představ čtenářů bývá obvykle těžké a číst kritiky zase někdy ztráta času.

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) 

Chvíli jsem váhal, zda dát čtyři hvězdy nebo pět, ale nakonec je to za plný počet i když tahle epizoda je trochu jiná. Není ovšem špatná a závěr mi bohatě vynahradil slabší chvilky. Snad devítka bude o vlásek lepší.