Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Horor

Zajímavosti k filmům (23)

Rihanna - S&M

Rihanna - S&M (2011) (hudební videoklip)

Jedná se o třetí singl z alba Loud, který se dostal na úplný vrchol hitparády Billboard Hot 100.

Dreamgirls

Dreamgirls (2006)

Ve scéně, kdy hraje píseň "Steppin' To The Bad Side", se v boxerské scéně střídají boxeři. První mezi sebou boxuje černoch a běloch, ale potom boxují dva běloši.

Dreamgirls

Dreamgirls (2006)

Ve scéně, kdy hraje píseň "Steppin' To The Bad Side", se mění postavení hereček Deeny (Beyoncé Knowles), Effie (Jennifer Hudson) a Lorrell  (Aniky Noni Rose). Prvně stojí v pořadí Deeny, Lorrell a Effie, pak je to ale Effie, Deeny a Lorrell a poté opět Deeny, Lorrell a Effie.

Rihanna - S&M

Rihanna - S&M (2011) (hudební videoklip)

Videoklip je metaforou pro tisk a média.

Rihanna - S&M

Rihanna - S&M (2011) (hudební videoklip)

Videoklip a jeho zhlédnutí bylo na Youtube omezeno věkovou hranicí. Důvodem byl nejen text, ale také vyobrazení svazování a bičování muže, simulování sexu s nafukovací pannou a polibek se ženou. Později byla věková hranice na videoserveru zrušena.

PSY: Gangnam Style

PSY: Gangnam Style (2012) (hudební videoklip)

"Gangnam Style" dosáhl hranice 1 miliardy zhlédnutí v den konspirátory předpokládaného konce světa, tj. 21. 12. 2012.

Rihanna - Shut Up and Drive

Rihanna - Shut Up and Drive (2007) (hudební videoklip)

Klip byl natáčen v České republice. Ve videu je v 8. vteřině vidět i česká SPZ.

Rihanna - Disturbia

Rihanna - Disturbia (2008) (hudební videoklip)

"Disturbia" je první píseň od Rihanny, která se zabývá temnou podstatou duše a mysli. Pozdějí na ní navazuje celé album Rated R.

Lady Gaga - G.U.Y.

Lady Gaga - G.U.Y. (2014) (hudební videoklip)

Kulhající Gaga za doprovodu songu „Artpop“ se svépomocí dostává před bránu hradu Hearst Castle. Tam ji při songu „Venus“ noří do vody, aby se při nástupu singlu „G.U.Y.“ opět zrodila. Z nebe na ni pak pokukuje americký televizní manažer a gay Andy Cohen.

Rihanna feat. Calvin Harris - We Found Love

Rihanna feat. Calvin Harris - We Found Love (2011) (hudební videoklip)

"We Found Love" je píseň zpěvačky Rihanny z její šesté studiové nahrávky "Talk That Talk". Píseň se dočkala smíšených reakcí ze strany hudebních odborníků. Michael Cragg z deníku The Guardian přirovnal počin k předešlé Rihannině písni "nly Girl (In the World)". Nejkritičtěji se k písni postavila recenzentka Rolling Stone Jody Rosen, jež song označila za nejhorší v kariéře zpěvačky, ale připustila možný velký komerční úspěch.

Rihanna feat. Calvin Harris - We Found Love

Rihanna feat. Calvin Harris - We Found Love (2011) (hudební videoklip)

Píseň byla původně určena pro Leonu Lewis, ale jelikož Calvin Harris - autor písně - vyrazil s Rihannou na tour a Leona nechtěla "We Found Love" použít jako pilotní singl, nazpívala ji nakonec Rihanna.

Eminem feat. Rihanna - The Monster

Eminem feat. Rihanna - The Monster (2013) (hudební videoklip)

Eminem v písni zmiňuje Russela Wilsona. Jedná se o hráče amerického fotbalu. Paralela mezi Wilsonou a Eminemovou kariérou je v tom, že zatímco Wilson byl podceňován pro svou malou výšku, přičemž lidé přehlíželi jeho další kvality, Eminema lidé podceňovali a říkali, že neuspěje kvůli jeho barvě pleti nehledě na jeho schopnosti rappera. Wilson se ve své premiérové sezoně stal nejúspěšnejším nováčkem a Eminem se stal nejprodávanejším rapperem všech dob.

Eminem feat. Rihanna - The Monster

Eminem feat. Rihanna - The Monster (2013) (hudební videoklip)

Příšera pod postelí, o které Rihanna zpívá, je metafora ke slávě. Sprátelila se s příšerou - slávou - a naučila se s ní žít. Hlasy v hlavě, o kterých zpívá ona i Eminem, zase představují veřejnost. Skladba tak vypovídá o slávě a jejích následcích.

Rihanna - Diamonds

Rihanna - Diamonds (2012) (hudební videoklip)

Pro videoklip byla použita více než miliarda pravých diamantů.

Reklama