Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (281)

plakát

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti (2016) 

Moc jsem chtěla, aby se mi to líbilo víc, ale žel bohu - nepodařilo se. Mám z toho jen nemizící pocit nějaké takové try-hardovitosti a přesto absolutně nevyužitého potenciálu knihy. Smuténka.

plakát

Jako ty (2015) 

Hm.. Asi by to bylo o hvězdičku míň, kdybych se na film podívala jinak naladěná, ale i přes celkově pomalé tempo filmu a zdánlivou absenci děje se nedá říct, že by byl film obsahově prázdný nebo chudý. I když asi záleží hlavně na tom, co v tom chce člověk hledat. Nicméně po herecké a celkově audiovizuální stránce to mnou prostě nějak hnulo.

plakát

Noc patří nám (2014) 

Jako asi chápu, "co tím chtěl básník říct", ale vlastně to nebylo nic nového pod sluncem. Prostě láska až za hrob a v tomto případě velmi doslovně. Corpse-abduction friendly.

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

Ty čtyři hvězdičky dávám docela neochotně a vlastně jenom díky Grootovi. Ne že bych se u filmu nebavila, zábavných či jinak skvělých scén tam nebylo málo, ale ten zbytek byl pro mě popravdě trochu nudný (scény bez Groota) a nepřehledný (asi tak všechny bojové scény). Jako celek fajn, pobaví, ale asi úplně neuchvátí, na to je příběh až moc dobře předvídatelný a poněkud klišoidní - prostě příjemná oddechovka i pro neznalce ostatních Marvelovských počinů, jako jsem já.

plakát

Už nejsem tvá dcera? (2014) 

Až moc tuctový námět a pointa a na to až moc nudné zpracování.

plakát

Vražedné spolčení (2014) 

Hodně silný námět, nejen protože byl na motivy skutečných událostí, nicméně zpracování mi chvílemi i přes nápaditost přišlo poměrně odfláknuté. Hlavní role ale silné, stejně jako námět. Škoda té nedotaženosti.

plakát

Ztraceny (2014) 

Z Mezipatrové série "kraťasů" mě právě tenhle zaujal nejvíc a taky zanechal nejhlubší dojem. Nebyl předem tak jasný ani předvídatelný jako ostatní, a vlastně i po skončení zůstával trochu kryptický, nebo přinejmenším pro mě. Plus roztomilé herečky :)

plakát

Bling Ring: Jako VIPky (2013) 

Smutné.. Asi jsem čekala trochu víc, celé to působilo tak nějak prázdně, nezacíleně. Škoda.

plakát

My Mad Fat Diary (2013) (seriál) 

My Mad Fat Diary mě osobně neskutečným způsobem zasáhlo, a to tak, že by to tak nejspíš bylo, i kdyby příběh postrádal neokoukané ale stejně (a ne-li víc) schopné herce, skvělou hudbu či deníkovou sem-tam animovanou stylizaci. Tahle (zatím) minisérie prostě má něco do sebe a nemusí nutně mířit na obézní část populace, aby zapůsobila - toť můj názor.