Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (281)

plakát

Machři a šprti (1999) (seriál) 

Když mě to prostě nebaví..! Furt dokola to samý a všechno v nechutně moralizující rovině "když budete chlastat, vymstí se vám to", "nepodvádějte ve škole, přijde se na to"... Nepopírám, že několik trefných momentů mě upřímně pobavilo, ale jinak je to jedno klišé za druhým a i přes fajn obsazení (i když jsou to všichni banda nejrůznějších zubatých poďobaných divňoušů) mě to prostě nebaví a upřímně mě zaráží celkové hodnocení.

plakát

Malá Velká Británie (2003) (seriál) 

Musím přiznat, že zpočátku jsem si nejednou řekla "Na co se to sakra dívám?" a "Proč?!", ale po pár dílech jsem si totálně najela na jejich vlnu a Little Britain jsem si maximálně užívala. Není to pro slabší povahy a ani pro suchary, nýbrž pro trochu otrlejší, ale když se člověk přes leccos přenese, stojí to za to :)

plakát

Wonderfalls (2004) (seriál) 

Milounké :) Ale v porovnání třeba s Dead Like Me mě to bohužel až tak moc neuchvátilo.

plakát

Repo: Genetická opera! (2008) 

Po prvním shlédnutí jsem Genetickou operu nebyla schopná nijak ohodnotit, ani okomentovat, protože jsem byla skřípnutá v naprosto rozporuplných pocitech. A to tak, že jsem se nemohla rozhodnout, zda dát pět hvězdiček, nebo odpad. Nutno podotknout, že to bylo celkem dávno a tohle je podle mě věc, do které člověk musí tak trochu "dorůst". Což se mi o pár let později povedlo a skvostnou zvrhlost celého tohoto projektu jsem si napodruhé nesmírně užila a to i přes můj ne-zrovna-kladný vztah k muzikálům :) Repo má něco do sebe, od temně lákavé atmosféry, přes skvělý hudební podkres až po překvapivé herecké výkony. Že ale nepatří do skupiny genericky oblíbitelných filmů, se popřít nedá.

plakát

Hříšníci (2011) (seriál) 

Ani nevím, co mě štve víc - že zas Amíci obšlehli něco britskýho, nebo že je to pro změnu fakt dobrý :)

plakát

Dirty Girl (2010) 

Úžasní herci (ach, Juno), perfektní hudba, bezva scénář, ale koncem mi to prostě tak trochu po**ali.

plakát

Ultra Miracle Love Story (2009) 

Musím uznat, že jsem se u spousty scén úžasně bavila u jiných se mi tajil dech, ale jako celek mi to nějak nic moc nepředalo. Přitom byli Ken'ichi i Kumiko kouzelní. Co ovšem bylo na facku, byl neskutečně rušivý zvukový podkres v některých scénách - chápu, že to mělo svůj smysl, ale čeho je moc.. tomu ani já nedám 4 hvězdičky.

plakát

Víla (2011) 

Chtěla bych umět takhle tančit a chtěla bych mít s kým takhle tančit.

plakát

Nafukovací panna (2009) 

Dechberoucí, čemu všemu se dá vdechnout život a co všechno dechem bohužel oživit nelze. Mít srdce je srdcervoucí.. Aneb svět trochu jinýma očima.

plakát

Rinda Rinda Rinda! (2005) 

Rinda Rinda Rinda! Nečekejte ovšem žádné závratné tempo ani strhující příběh nebo zápletku, Linda je totiž tak trochu o něčem jiném, nicméně nepostrádá jakýsi odkaz a to se mi na "Lindě" moc líbilo. Je plná kouzelně hořkosladkých momentů, které vám dokážou nenásilně vehnat slzu do oka nebo vás srazit ze židle. Je opravdová.