Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (26)

plakát

Zyma v ogni (2015) 

Vynikající autentický snímek. Někdo může namítat, že je to natočeno tak nějak jednostranně, a že tam je mnohem více složitějších vnitřních problémů. I když s Ukrajinou nemusíte sympatizovat, nebo situaci na Ukrajině tak nějak neřešíte a chcete se "o tom všem" jenom víc dozvědět, tenhle dokument vám připomene, že se v tý naší zemi nakonec máme až pohodlně dobře. Ukáže vám co je to patriotismus a jak je vlastně krásný, když většina národu drží pospolu

plakát

Pan Jezevec (2012) (studentský film) 

Tenhle animák mě naprosto ničím neoslovil. Trochu chápu úsilí tvůrců znázornit, že člověk nemusí žít jenom ve stereotypu, že si může jít za svým snem. Ovšem čekal bych víc. Chyběl vtip, nudné dialogy, děj taky nestál za nic. Možná, že jsem od tohoto snímku čekal až moc.

plakát

Umělec (2011) 

Pokud jdete koukat na tento film s obavami stejně jako já, nenechte se po prvních 15 minutách odradit. Zpočátku si můžete říkat, že nechápete, jak může být The Artist tak oceňovaným filmem. Jenomže věřte mi, že váš názor bude na konci filmu minimálně o 100% odlišný. Tenhle snímek vás fakt dostane...myslím, že na dílo "a la 20., 30. léta" se už dlouho čekalo.

plakát

Špatná výchova (2004) 

Kvalitu tomuto filmu určitě neodpírám. Vím, že Pedro Almodóvar si najde hodně fanoušků, kteří budou tento film chválit a oceňovat, ale já nejsem jeden z nich. Tento film mi absolutně nesedl. Děj mi nepřišel nějak výjimečný, nudil jsem se. Ani detektivní zápletka tomu, abych názor obrátil nepřidala. A proti homosexuálům taky více méně nic nemám, ale abych se celý snímek točil kolem nich a já se na jejich oplzlé hrátky musel koukat několikrát během těch 100 minut, to si také nechám pro příště ujít.

plakát

Sucker Punch (2011) 

Geniální blbost. Holčičky si to střílení užívali stejně jako já při pohledu na ně. První polovina filmu pro mě byla famózní, ale postupem času vás ta střílečka stejně přestane bavit, a to byl i můj případ. Ve druhé půlce už to moje nadšení jaksi opadlo. Nakonec jenom doufám, že po všech těch propadácích, kdy vznikne hra podle filmu, se toho někdo chopí a tuto hru opravdu vytvoří a já si budu dál moct tohle šílenství užívat na playstationu.

plakát

Pařba v Bangkoku (2011) 

Že to bylo úplně stejné jako první díl? Dobře, dějová linie byla naprosto stejná, ale s tím jsem na tady ten film do kina šel. To, že děj byl, jak tady každý píše, okatá kopie mě vůbec, ale vůbec netrápilo. Vždyť kolik z vás si chce nějakou skvělou obrovskou kalbu znovu zopakovat? Přesně tohle Phil, Stu, Alan a Doug udělali. Já jsem si byl užít další skvělou kocovinu tohoto wolfpacku. A k Zachovi Galifianakisovi tenhle film prostě patří.

plakát

Něco jako komedie (2010) 

Průměr. Obyčejný film o obyčejném teenagerovi, s problémy, které někdy přepadnou snad každého. Do popředí filmu se pro mě spíš dostal život v psychiatrické léčebně a lidi kolem. A toho vtipu jsem taky čekal víc, i když Zach Galifianakis svoji roli opět klasicky splnil.

plakát

Velkej biják (2007) odpad!

Je pravda, že jsem se párkrát zasmál, jenomže fakt nevím z jakého důvodu. Možná to bylo tomu, jak moc trapná tahle splácanina je. Možná to bylo pro to, abych se celý film jenom netrápil a nekazil si náladu, když jsem tolik chtěl koukat na nějakou tu komedii. Fakt velká chyba, že jsem se radši nepodíval na staré klasické Scary Movie.

plakát

Lepší už to nebude (1997) 

Rozhodoval jsem se, jestli dát 3 nebo 4 hvězdy. Jenom díky Nicholsonovi dávám 4. Až moc ideální romantický film. Ze starého zatrpklého chlápka se stane najednou citlivý starší muž. Samozřejmě, že všichni skončí šťastní a mají se rádi, jinak by to nešlo. Na druhou stranu herecké výkony jsou výborné a ten nádech komedie tomu celému přidává na kvalitě.

plakát

Star Trek: Film (1979) 

Hlavně první půlka filmu mě přijde až moc zdlouhavá. Na seriál osobně nekoukám, ten mě skoro vůbec nebaví. Jenomže film mě příjemně překvapil. Výborná hudba, na svou dobu fakt skvělé triky (když jsem na to koukal v HD, tak jsem si ty záběry fakt vychutnal). Sice akce moc neuvidíte, ale to si myslím, že vůbec nevadí. Herci svoje role zvládli na výbornou a pointa filmu je taky báječná.