Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (120)

plakát

Terminator Genisys (2015) 

Po shlédnutí vyvolává film pár nepříjemných otázek: - Opravdu je tohle to dílo, na které jsem natěšený čekal půlku druhou půlu puberty a první půlku důchodu? - Proč se do hlavních rolí vedle Arnolda obsazují naprostá bezpohlavní polena, kde hlavně člověk, co měl zahrát roli po fantastickym Biehnovi, je naprostej tragéd, hodící se maximálně do reklam na spodní prádlo? - Proč scénář k filmu s jednou z nejsilnějších značek (this is The f*ckin TERMINATOR, b*tch !!!) píší lidé, kteří za celou kariéru vyprodukovali velký hovno? - Proč je Arnold sám nezterminoval v momentě, kdy scénář dočetl? - Kolik zaplatili Cameronovi, aby vychválil tenhle plivanec na jeho vlastní tvorbu? - Proč stejně půjdu do kina na pokračování, i když tušim, že se mi znovu bude chtít zvracet?

plakát

Americká krása (1999) 

Spíše než film dokonalá parodie na všechno, co má na líci vytisklý MEJD IN JŮESEJ. Hromada splácaná ze všech klišé americký rodiny z vyšší-střední, která ve výsledku nevypadá jak žádný blbý klišé. Kevin je TOP.

plakát

Batman: Návrat Temného rytíře, část 2. (2013) 

Gothamský koule feat. Skautík ze vzdálený galaxie, to vše okořeněné zářivým úsměvem jednoho magora napatlanýho rtěnkou... Testosteronová jízda vymatlaná tužkou na papíře, ze který chrochtám blahem... Bravo Franku, bravo...

plakát

Avengers: Age of Ultron (2015) 

No tě pic... Jediné, co tohle dílo má společné s úrovní prvního filmu o cirkusu strýčka Tonyho (proč tam furt hrajou divadlo, že tomu velí nasteroidovanej borec v latexu z hvězd a pruhů?) jest, že nejsympatičtější postavou byl opět "záporák"... i když tady mi přišel jako největší gauner Hóky, kterýho podezírám, že nás měl všechny zabít koncentrovanou dávkou sterility... Dobrých gagů ubylo, těch špatných bohužel exponenciálně vzrostlo - Ne, opravdu neni nutný se snažit v každým partu rozesmát alespoň jednoho uslintanýho nerda... Marvel žeru, to asi pochopí i jedinec po lobotomii při pohledu na moji fotku, smutný je, že zatímco X-men svět staví i na kvalitním pozadí, u Avengers si můžete s použitým zeleným pozadím utírat Vaše pozadí klidně celý rok... Škoda...

plakát

LEGO® příběh (2014) 

Tyvole, je vůbec možný, že se tu člověk dočte, jak zdejší šlechta nadává, že ve filmu je moc nejprodávanější stavebnice světa? Fakt nevim, z jaký galaxie jste přiletěli a co jste od filmu čekali, když jste na něj šli... Mým osobním neskromným názorem jest, že se jednalo o parádní komedii krásně zesměšňující to "špatný" a hezky vykreslující to dobrý, co si při stavění lega může chlapecká duše v krásném dospělém (tedy mém) těle užít.

plakát

Whiplash (2014) 

Ric, pic, bum, cink... Jak měl rok dvatřináct Rivaly a s jejich vruuuuuuum vruuuuuuum, tak dvačtrnáct je ve znamení puchejřů od paliček. Je to fajn, že se dá udělat i muzikantskej film bez party buzíků skotačících po škole. Na to, že ser Mlynár moc džesíček nemusí, tak tady mu adrenalin pořádně rozproudil pravou zadní u neviditelnýho kopáku.

plakát

Teorie všeho (2014) 

No to byla zas prohra. Což vo to, wheelrider Stýfn byl zahrán dokonale, ale tuhle břečku by nepozvedl, ani kdyby naslintal dvě plný vany. Pfujky.

plakát

Těžce zamilován (2001) 

Takže srhnutí: všechny ošklivky jsou uvnitř vlastně holky z mola. No já nevim, už jsem potkal dost barokních semetrik, který zasloužili maximálně tak pohladit obuškem. Poselství filmu je moc hezký, vnitřní krása je důležitá... ale já se ptám... když budete mít opravdu skvělej řízek, kterej bude ale pokrytej dvěma palci silnou strouhankou, furt Vám bude chutnat?? To, že se některým pánům nelíbí asi-metr-ické ženy neni důvod jim nadávat, že jsou povrchní, spousta fímejl by taky nechodila s menšim chlapem, i když ten za to na rozdíl od "trhla jsem rekord v pojídání hambáčů" nemůže.