Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Počátek

Počátek (2010)

Nejlepší NEJlepší NEJLEPŠÍ zážitek, opravdu perfektní scénář, řežije, efekty a všechno. Jediné, co musím Nolanovi vytknout, je postava studentky architektury, která až podezřele zavání superhrdinskými vlastnostmi, což mi do filmu moc nesedělo. Celou dobu je lepší architekt než kdokoli před ní, chová se strašně zkušeně a moudře (včetně psychologie vztahu Doma Cobba a jeho ženy atd...) přesto, že jí je něco přes 20 a nakonec vlastně celou misi zachrání tím, že rozhodne, že se půjde ještě do další úrovně snu... Škoda, že na její postavu Nolan naložil tolik věcí, všechny postavy kromě ní byly dost uvěřitelné a realistické. Ale i tak BRAVO a 5*!!!

Avatar

Avatar (2009)

Kdybych mohla dat 6*, tak je dam. Efekty jsou naprosto uzasne a vubec ten fantazijni svet. Clovek by tam chtel zustat... Pribeh netvrdim, ze je nejak uzasny, je celkem predvidatelny, ale pokud pujdete do kina s tim, ze jdete na vizualni zazitek, tak nebudete zklamani!

Poslední Mohykán

Poslední Mohykán (1992)

Totálně nejlepší soundtrack, můj nejoblíbenější. Silný příběh s dobrým koncem, díky mnoha obětem hlvních hrdinů. A navíc se vše odehrává v nádherné přírodě Národního parku Shennandoah.