Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Thriller

Recenze (8 222)

plakát

V letu (2024) 

Koncept fajn, krásný lokace ale scénář prázdný a pokusy o vtip trapné. Classic netflix vypínačka.

plakát

Co kdyby...? (2021) (seriál) odpad!

Odporná animace a pro mě absolutně nezajímavé “co kdyby?” ty nápady mi přišly úplně retardovaný.. ale úplně..

plakát

Clash of the Stars 7: Seven Sins (2024) (pořad) 

Galavečer sem si užil. Největší highlight byl Mikulášek x Žralok. Bohužel pár věcí se dokurvilo viz odchod hovnařky, atentát na tlustou svini a Bejrovy hlavičky no.. I když mi nevyšlo 50% tiketů na fortuně, tak sem si to moc užil xdd. Miluju COTS.

plakát

Marvels (2023) 

Jedna za kočičky jinak je to fakt sračka, o který se nemám ani chuť rozepisovat.

plakát

Ještě jeden výstřel (2024) 

Zklamání na plné čáře. Jedna za Adkinse. Jinak strašně otravné NPC a jejich nezajímavé a otravné monogoly..v jedné scéně, kdy je po věčnosti nějaka akce, tak kamera zabírá místo Adkinsna, rukojmí jak zdrhají. Hudba otravná a snažíc se hrát na city to samé s tím těhotenstvím.. Rko možná až tak posledních deset minut filmu no.. hlavně že celý film tam probodává krky a nic nevyteče, ruce od krve nic.. až na konci si asi uvědomili, že točí Rko a dali tam teda tu krev. Krom Adkinse tam nikdo neumí hrát absolutně, příběh nezáživnej, ohranej a záporáci jsou hloupí, takže sem se o hl. hrdinu ani nebál, rukojmí mi byli jedno jestli zdechnou, leč se chovali jak dementi a akorát mě srali..jak už sem psal otravné npc. Jediný, co ze sebe můžu vyždímat jako chválu je ta akce, které oproti jedničce bylo kurva málo. Na třetí díl ať se radši vyserou.

plakát

Expend4bles: Postr4datelní (2023) 

Je to strašně tupý, levný béčko, ale já mám na sérii Expendables krásné vzpomínky a bylo fajn vidět (sice jen z části) zas partu po hromadě. :)

plakát

Bílý šum (2022) 

Divná nuda. A za ten konec sem měl sto chutí dát odpad co to kurva bylo jako?