Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Thriller

Recenze (8 223)

plakát

Restart the Earth (2021) 

Dalo se dokoukat s prokousnutou žínkou v puse. Moc mi nesedli postavy, ale atmosféra mi sedla. Takový Jinonice.

plakát

Ženy a život (2022) odpad!

Mě dostáva, jak když je to český, tak to má lepší hodnocení, než kdyby takovouhle sračku někdo natočil v americe, kde by to hned neslo černou barvu, že točí v usa sračky. Je mi zle z české kinematografie. Je to jak sledovat hromadu sraček, která se tváří, že je co k čemu, přitom je to furt hromada sraček.

plakát

Mosambik, ostrov mimo čas (2018) (TV film) 

Zajímavá zem odřiznutá od světa. Líbilo se mi, že dokument ukázal skoro vše z různých perspektiv.

plakát

Halloween končí (2022) odpad!

Tahle bez prominutí céčková jebka neměla ani začínat. Curtis trapná, z Majerse jde strach asi jako z majonézy, příběh horší jak Halloween 3.. né vážně je to fakt urážka Johna Carpentera. Jak takovýhle hovno může hrát v kinech je mi otázkou. Škoda slov. PS: až bude mít zas někdo geniální nápady jako tady pan Gordn Grýn, že začneme tam, kde původní jednička skončila a všechny díly serem a uděláme to "LÍP" ohoh ojoj.. tak příšte zkus třeba Matrix od dvojky nebo Pátek třináctého od osmičky.. třeba se zadaří ty umělče.

plakát

The Locksmith (2023) 

Nevim no. Takový běžný nudný thriller.

plakát

Al Kameen (2021) 

Mé depresivní ráno jsem si chtěl spravit nějakou pořádnou válkou a střílením a objevil jsem toto. Mám rád hodně válečné filmy v těchto lokacích, jelikož jsem vyrůstal na Desert stormech. No každopádně zase tolik mě to nevtáhlo. Snažilo se to až moc hrát na city a ani moc se tam jakože neválčí no, spíš je to o záchraně. Konec už se fakt táhnul jak smrad z bot araba a prostě nic moc.

plakát

Recept na smrt (2022) 

Ujetá píčovina v nudným, nezáživným stylu. Dalo se dokoukat se zatnutýma krčníma svalama, zubama zahryznutýma do jazyku a najetýma křečovýma žílama.

plakát

Christmas Bloody Christmas (2022) odpad!

Barevný hovno o dvou nesympatických pankáčích, který mě vůbec nedojmulo.

plakát

30 dní dlouhá noc: Doba temna (2010) odpad!

Cyvole celej film čumim na konverzace nesympatických neherců, aby si to pak mohli rozdat na konci v nějakým kanále, kde byl asi psaný i scénář. To sem si měl pustit v dubnu, aby víc vypovídal název.

plakát

Black Panther: Wakanda nechť žije (2022) 

Za mě po dlouhé době příjemně stravitelný marvel. Akce mě bavila, chvílema trochu nuda, ale na vypnutí je to dobrý.