Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi
  • Pohádka

Recenze (173)

plakát

Vesmír mezi námi (2017) 

On - naprosto se hodil na tuto roli, ona - naprosto strašná, nesympatická, protivná... a ten dabing! Jakmile jsem slyšela její hlas, měla jsem osypky! :D

plakát

Bílý oleandr (2002) 

Příběh o tom, jak pestrý život může mít jeden člověk. Krásná Michelle Pfeiffer s pronikavýma očima, ze kterých chvilkami mrazí.

plakát

Modelář (2020) 

Mrzí mě, že tam bylo tolik politiky. Ať už skryté nebo naopak. Jinak herecký výkon Jiřího Mádla naprosto skvělý, stejně jako Kryštofa Hádka, pro kterého mám slabost. :)

plakát

Joker (2019) 

Náhled do života psychicky narušeného člověka...

plakát

Marta (2019) (pořad) 

Nic proti Martičce, mám jí moc ráda jako člověka, ale talk show jde prostě akorát Janu Krausovi.

plakát

Yesterday (2019) 

Hodně jsem se na tento film těšila, jelikož jsem fanynkou The Beatles a musím říct, že celkem zklamání po vydařených muzikálních filmech jako bylo Bohemian Rhapsody, Rocketman nebo Zrodila se hvězda. Nevyužitý potenciál, unylý děj bez spádu, že se člověk chvilkami i nudí, písniček si tam člověk taky nějak bohatě neužije... Spíš je celý film o románku mezi klukem a holkou. Mám pocit, že zítra si nebudu pamatovat žádnou scénu. Dvě hvězdy.

plakát

Úsměvy smutných mužů (2018) 

Nevyužitý potenciál... a to je velká škoda! 92 minut jedné velké nudy, kde se prakticky nic neděje. Vždycky si alkoholik myslí, že se vyléčil, jde ven, načež se opět vrátí zpět. A takhle pořád dokolečka. Role Simony Babčákové jako primářky super, i když tam moc nebyla, a David Švehlík taky super, stejně jako role psychoterapeutky, kterou hrála Marika Procházková. Je to fakt škoda, protože dobrý námět, ale chybí opravdu hodně. Proto vážně nechápu zdejší hodnocení... Podprůměrný film!

plakát

Muzikál aneb Cesty ke štěstí (2016) 

Tak tohle byla fakt tragédie! Příběh o ničem, konec useknutý a jedna chabá hvězda za písničky. Jinak kombinace šišlavého Mišíka a blející Vietnamky je naprosto PŘÍŠERNÁ!!!

plakát

The Voice Česko Slovensko (2019) (pořad) odpad!

Ta Kirschner... nemám absolutně slov, co ta paní tam dokáže pro peníze ze sebe udělat!!

plakát

Česko Slovensko má talent 7 (2018) (pořad) odpad!

Trapárna... A bejt Slávikem, dám se na trh práce s překladatelstvím :D Jsem moc ráda, že nám v Česko-Slovenským talentu tenhle absurdní člověk ukazuje, jak dokonale ovládá cizí jazyky :))