Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (8)

plakát

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) 

Člověk od takovýhodle filmu nečeká převratnou logiku ani nějak originální scénář a snaží se nevnímat lehčí logické nepřesnosti a hlouposti, ale tady to nejde, tady to na každym rohu bije přímo do očí. A když už to nejsou logické nepřesnosti (i když nepřesnost je hodně mírný slovo vzhledem k tomu co tenhle film předvádí) tak jsou to snad všechna možná klišé a patos co se dá do jednoho snímku napasovat. Jediný dobrý scény jsou známy z traileru (bojová scéna s lodí a ucházející proslov Idrise Elby) a film dál už nepřináší nic zajímavého. Herci nevýrazní, vedlejší postavy otravnější jak v třetích Transformers, na akci se čeká strašně dlouho přes jedny z nejhroznějších dialogů za dlouhou dobu a stejně ta akce zaostává třeba oproti takovýmu Man of Steel. Jediná hvězda za Idrise Elbu, kterého se scénář snaží potopit jako kohokoliv jiného, ale jeho aspoň částečně zachraňuje charisma. Oproti tomuhle vypadá scénář prvních Transformers jako kandidát hodný Oscara. 132 minut dlouhý pokus o lobotomii.

plakát

Dragon Age: Blood Mage no seisen (2012) 

Nevěřim že scénář k tomuhle mohl napsat někdo od Bioware. Nebylo to až tak špatný, ačkoliv těch klišé bylo opravdu moc (záporákovo prokecnutí plánu bylo hrozný) a animace draků a demona vůbec neseděly k zbytku. Tenhle film je paradoxně mnohem míň vhodnej pro fanoušky Dragon Age univerza, protože je tu i spousta chyb co se týče lore. Mágové opravdu nebojují tak že bouchaj holema/kosama ale sesílají kouzla, Cassandra je tu super ultimátní bojovník a nemá v knižním/herním Thedasu obdoby: useknout nohu golemovi neni pro nikoho tak lehký, ničit ogry taky ne a na zabití draka je běžně potřeba víc než 3 seknutí kudličkou. Přízvuk Divine byl k smíchu a ani nezněl až tak francouzsky (Orleis je inspirováno středověkou Francií), celkově voice acting byl průměr až podprůměr (navíc ve hře má Cassandra britskej přízvuk, tady americkej). A pořád se tu mluvilo o krvavé magii, ačkoliv ji krom jednoho mága nikdo neprovozoval. Nenudil jsem se, ale dost dobře nechápu proč si Bioware nechalo zasrat svůj lore takovouhle zbytečností.

plakát

Transformers 3 (2011) 

Dva malí otravní roboti. Trapný vtipy. Otravný vedlejší postavy (Tudyku čemu jsi se to proboha upsal?). Místama zmatená akce. Absence jakýkoliv kvality ve scénáři a aspoň lehkého náznaku logiky. Megan > Rosie. Je to nehorázně dlouhý, přičemž v první půli neni ani ta akce a vlastně se tam nic neděje a když dojde na akci člověk už je otrávenej a s hlavou v dlaních. Jediný plus Bumblebee a seskok paragánů známý z traileru. Tak 30%

plakát

Světová invaze (2011) 

Úvod nuda, pak místama ucházející akce, ale herci slabí snad tak s dvěma výjimkama, dialogy tragédie, dokonce ani ty proslovy se jim tentokrát moc nepovedly a celý je to takový hloupý (i když to je nejmenší výtka, spousta hloupých filmů může dost dobře bavit). Navíc všude milion klišé, ten film snad nemá jedinou originální scénu. Kdybych to měl shrnout tak je to vše co už jste pravděpodobně někde vyděli, akorát mnohem horší. 2 hvězdy s odřenejma ušima.

plakát

Muži, co zírají na kozy (2009) 

Půlka rozpočtu musela padnout na drogy pro celej štáb a studio. Jinak nechápu jak něco takovýho mohlo vzniknout. Tenhle film je jedno velký WTF. Nepopírám, že jsem se několika absurdním situacím zasmál, ale tenhle film je vážně až moc ulítlej a prakticky o ničem.

plakát

Lov na boháče (2006) 

Príběh o zlatokopce se kterou, kdyby ji nehrála okouzlující Audrey Tautou, by se nedalo skoro v ničem sympatizovat a ňoumovi, co se do ní zakoukal. Průměr

plakát

Gangsteři (2010) 

Slušnej heist movie s z The Italian Job ukradenou loupeží, kde se až moc tlačí na pilu při snaze být "cool". Některý dialogy a komentáře hrdinů jsou otřesný a kamera je v několika záběrech hrozně amaterská (v pár scénách, naštěstí ne mnoha, mi přišlo jako bych koukal na webseriál). A postava Ghost je hrozně otravná. Ale celkem jsem se bavil. 60%

plakát

Bez soucitu (2010) 

Zábavnej akčňák, kterej by byl na 4 hvězdy pokud by nebylo celkem očekávaného zvratu, asi 7mi totalně stupidních nelogických momentů v závěru a konečné, velmi divné proměny hlavního hrdiny. Víceméně celej závěr je hrozně hloupej.

Ovládací panel
5 bodů