Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (26)

plakát

Bolt - pes pro každý případ (2008) 

Normálně bych dal 4*, pátou přidávám za zpracování ve 3D. Sice nijak oslňující efekty, ale celkový dojem to určitě zvedne.

plakát

Nouzový východ (2008) 

Pěkné herecké výkony, ale děj příliš jednoduchý a konec se mi moc nelíbil. Navíc nechápu proč se děj nemohl odehrávat v dnešní době. Vždyť právě dneska žije životem hlavních hrdinů snad většina lidí.

plakát

Falco (2008) 

Alkohol, rozchod a usmíření pořád dokola. V půlce filmu se začnete neuvěřitelně nudit a "zachrání" to jen skvělé písničky.

plakát

Hlídač č. 47 (2008) 

Válečné scény občas trochu kouskují děj a odvádějí pozornost od hlavního děje. Karel Roden opět nezklamal. Naproti tomu stojí pro mě komický výkon Václava Jiráčka(hrobař), který působil snad v každé scéně jako tuctový divadelní herec, jehož výraz je pořád naprosto stejný. Celkově ale velmi povedený film s nádhernou hudbou. Už sem snad ani nevěřil, že v poslední době může vzniknout kvalitní český film.

plakát

Úhel pohledu (2008) 

Tempo vyprávěné dobré, ale děj je celkem jasně narýsovaný již po 20 minutách a v dalších minutách nedojde vůbec k žádnému zvratu nebo nečekanému překvapení.

plakát

Obvyklí podezřelí (1995) 

Perfektní zápletka! Ten koho by film přestal náhodou bavit, vydržte do konce. Posledních 5 minut vás jisto jistě dostane. Neuvěřitelný zvrat.

plakát

VALL-I (2008) 

Wall-e je strasne roztomily, ale jeho kousky vas vydrzi bavit akorat prvni pulku filmu. Pak uz se proste zajidaji a neni jich tolik.

plakát

Temný rytíř (2008) 

Herecký výkon Heatha Ledgera je asi to nejlepší z celého filmu. Zbytek je jen klasická americká velkolepá show, která dějem zas až tak neuchvátí.

plakát

Kopačky (2008) 

Už dlouho jsem neviděl komedii, u které jsem se ani jednou upřímně nezasmál ..Celou dobu jsem čekal kdy přijde nějaký zvrat a půjde opravdu o komedii a ne vyumělkovaný směšný film. Také nechápu proč režisér potřeboval 112 minut dlouhou stopáž. Na takový paskvil by bylo 90 minut až až.

plakát

Wanted (2008) 

Velmi rychly spad a poutavy dej, ktery vas jen tak nepusti. Obcas vam ale zustane rozum stat nad nekterymi schopnostmi hrdinu. Jednou se trefi na jednu ranu z kilometru primo mezi oci a pak na sebe dva vysypaji 3 zasobniky z 10 metru a ani jeden zasah. Ale jinak velmi pekny akcni snimek.

Ovládací panel
1 bod