Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Romantický
  • Horor
  • Pohádka

Recenze (50)

plakát

Holky jsou v pohodě (2023) odpad!

Prosím ušetřete se tohoto filmu. I když bych to ani filmem nenazvala. Bez příběhu, ploché, nicneříkající. Skoro bych řekla, že Vaše home made video z dovolené bude mít větší filmařský přínos. Dobré by to bylo jako absolventský film ze střední školy, ale rozhodně ne do hlavní soutěže na KVIFF.

plakát

Na nože: Glass Onion (2022) odpad!

Nesmyslný a bezduchý film. Jediné co je plus je to, že má pointu. Ale postavy nemají žádné charakterové vlastnosti, měla jsem pocit, že se dívám na loutkové divadlo. Nedoporučuji všema deseti.

plakát

Princezna a písař (2014) (TV film) 

Pohádka by svou výpravou i mohla být pěkná, odlehčení pohádwk po moderním způsobu mi taky nevadí, ale co je skutečně příšerné je představitelka hlavní ženské role, tedy princezny, která má havraní vlasy obarvené viditelně levnou barvou z drogerie a svým projevem by se spíše hodila do pornofilmu.

plakát

Tajnosti a lži (2015) (seriál) 

Obyčejný průměrný americký seriál, který těží z úspěšnosti australského originálu. Jestli na něco koukat, tak rozhodně na australský originál tohoto seriálu, který má atmosféru a je oproti této verzi napínavý a má skvěle rozpracovanou psychologii postav. http://www.csfd.cz/film/381093-secrets-lies/galerie/?type=1

plakát

Maggie má plán (2015) 

Otravný nicneříkající film napodobující styl Woodyho Allena.

plakát

Pustina (2016) (seriál) 

Jiste ambiciózní počin, nicméně velice utahané, vykreslení jednotlivých situací přitažené za vlasy a velkou slabinou je i celé ozvučení seriálu, to chtěli tu depresivní atmosféru zdůraznit nepřetržitým bílým šumem v pozadí? Jakože tísnivá atmosféra a tím zvukem vás diváky donutíme, abyste to tak vnímali za každou cenu? Za mě ne, další díly už nedám.

plakát

Dívka ve vlaku (2016) 

Film bez atmosféry, myslím, že hlavní vina je na režisérovi, protože k té knižní předloze nepřidal nic navíc a chybí jakákoliv atmosféra. Žádné napětí, hlavním postavám to prostě nevěříte a celé je to takové divadelní ve špatném slova smyslu. Emily Blunt jsem před tímhle filmem měla ráda, teď už trochu pochybuju.

plakát

Než jsem tě poznala (2016) 

Nudná pohádka s přehnanými barvami a krutě špatným výběrem hlavní představitelky. Její jediné dva výrazy udivení a lidského robota jí vydrží po celý film. Někoho takhle špatně hrát jsem neviděla ani v ochotnickém divadle. Táži se, jak může mít ten film tak vysoké hodnocení. Romantický není ani náhodou.

plakát

The F Word (2013) 

Totálně roztomilý, chytrý a „feel good" film. Jestli váháte, už neváhejte :). 5 z 5.

plakát

Zmizení Eleanor Rigby: On (2013) 

Zajímavý námět, podle traileru jsem se těšila hodně. Film je velké zklamání, minimálně část On. Nuda, klišé, ploché dialogy, po skončení těžký pocit promarněného času v kině.