Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (24)

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

[75%] I'll be back! --- You've been back enough. I'll be back!:o) Trochu jsem se obával, že film na takový počet „postradatelných“ bude spíše trpět, protože není možné všem věnovat takový prostor, aby byl plně využitý jejich potenciál. Naštěstí byly moje obavy víceméně zbytečné:o)

plakát

7 trpaslíků (2004) 

[55%] Od začátku až do konce příjemně připitomělá komedie;o)

plakát

Neviděli jste Bobíka? (1944) 

[75%] Sympatická, vtipná komedie. Výborné herecké výkony, super atmosféra. Moc příjemný film. Ideální na nedělní odpoledne:o)

plakát

Umučení Krista (2004) odpad!

[0%] Náboženský fanatik Mel Gibson se rozhodl, že převede na filmové plátno jednu z nejpopulárnějších pohádek pro dospělé; umučení Ježíše Krista ošklivými židy. A aby skutečně zapůsobil na všechny pomatence, kteří věří, že to vše se opravdu stalo, rozhodl se pro formu, která odpovídá dějinám celého křesťanství; tj. formu mučení, útrap a smrti. Slátanina…

plakát

Červený drak (2002) 

[75%] Já jsem drak a vy mě zvete šílencem!:o)

plakát

To je vražda, napsala (1984) (seriál) 

[85%] Každý má nějakou slabost a tou mojí je Jessica Fletcherová:o) Tenhle seriál samozřejmě ani zdaleka nemá takový spád jako drtivá většina toho, co se točí dnes, a pokud někdo hledá krimi se spoustou akce, zde to patrně nenajde. Seriál To je vražda, napsala se mi spojuje s příjemnými rány, kdy si člověk připravuje snídani, dělá kávu a přemýšlí, co všechno ho ten den čeká. Pokud bych si měl vybrat něco, kde je výrazné napětí a člověk až do samotného konce neví, co se stane, určitě nesáhnu po tomhle. Když mám ale volné ráno a potřebuju se u něčeho probrat a nasnídat, je Jessica Fletcherová ideálním společníkem;o)

plakát

Green River Killer (2005) 

[5%] Film sám o sobě je naprostou ztrátou času. Natočené je to tak šíleně, že lepší film bych byl schopný udělat snad i já. Herci postrádají jakoukoli špetku charismatu a jejich herecké výkony stojí za prd. Jednu hvězdičku dávám za občasné záběry z výslechu skutečného Garyho Ridgwaye. Nebýt toho, je to naprosto suverénní odpad...

plakát

Černá labuť (2010) 

[75%] Nejsem schopný si vybavit ani jednoho režiséra, jehož filmy by mě bolely tak, jako ty, které má na svém kontě Darren Aronofsky. Když jsem sledoval , myslel jsem si, že se mi rozskočí hlava a v Requiem za sen mi totálně zdemoloval žíly. Tady mi zase pořád drásal prsty a lámal nehty. Nic proti tomu; takovým způsobem mi sledování filmů „neznepříjemňoval“ zatím nikdo, ale kdyby to mělo dělat víc režisérů, asi bych na filmy koukal podstatně méně, protože bych se u toho spíš vyčerpal než uvolnil. Černá labuť je v každém případě jedním z nejlepších filmů, které jsem letos viděl, a to i přes fakt, že balet mi přijde neuvěřitelně nezáživný. A pokud jde o tvář Natalie Portman a oči Mily Kunis, tak ty asi z hlavy jen tak nedostanu.

plakát

Proboha! (2008) 

[85%] Gratuluji, Bille! Pěkná ukázka toho, že největším nebezpečím pro náboženství je věřící, který se rozhodne obhajovat svoji víru. Během toho se totiž musí nutně snížit k nelogickému žvatlání, což samozřejmě vzbuzuje dojem, že věřící vlastně ani netuší, proč… věří. Religulous je vtipná kompilace blábolících individuí, která každému ateistovi/apateistovi/agnostikovi/antiteistovi potvrdí, že na jeho postoji k víře není vůbec – ale opravdu vůbec – nic špatného;o)

plakát

Miluj mě, prosím (2004) 

[75%] Když sledujete film v televizi, občas nevíte, zda u něj máte zůstat či ne. V kině za něj přece jenom platíte, tak by člověka odchod mrzel jistě podstatně více. Rozdíl zmiňuji proto, že z pohledu televizního diváka je Miluj mě, prosím trochu náročný film. V první polovině se totiž pouze rozkoukáváte a přemýšlíte, jestli to je opravdu tak zmatené nebo se to později nějakým způsobem vyjasní. Naštěstí se všechno překrásně vyjasnilo, takže poslední dvě hodiny považuji za příjemně strávený čas. Mimochodem, pokud si tento komentář čtete s tím, že jste film ještě neviděli a přemýšlíte, zda se do něj pustit, nebojte se to udělat. A nejlépe někdy večer s přítelkyní/přítelem po boku;o)