Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Akční

Recenze (23)

plakát

Děti ze stanice Leningradská (2005) 

Těžko hodnotitelné. Pro ty, kteří se podílel na výrobě dokumentu a nechal před sebou fetovat děti lepidlo, pro ty mám jenom dlouhé hmmmmmmmmm. Divil bych se, kdyby měli klidné spání. Člověk je zrůda a dokáže se na tento problém pouze dívat. Cítil jsem se bezmocně a zaroveň jsem byl rozhněvaný sám na sebe, že nezachránim svět a všechny děti s takovýmto osudem . Emoce jen tečou.

plakát

Zrůdička (2013) 

Během tří minut zahrát takto na city, není vůbec jednoduché. U Little Freak se to povedlo výborně. Chlapec má vcítěný dabing a jeho animované slzy vas roztrhají.

plakát

Příběh z Bronxu (1993) 

Mám rád filmy s mafiánskou tematikou a obzvlášť tento.

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Quentin Tarantino je pán a dokáže natočit i film z prostředí 2. světové války.

plakát

Forrest Gump (1994) 

Tom Hanks doběhl k nejlepšímu hereckému výkonu.

plakát

Simpsonovi (1989) (seriál) 

Tyto paňáci se svojí žlutou pletí vypadají spíše jako Asiaté, než jako rodilý Američani. Každopádně to je jedna z mála věcí, která je na tomto seriálu zajímavá. Velmi vtipný a promyšlený seriál.

plakát

Alf (1986) (seriál) 

V srdci už navždy.

plakát

Ex Machina (2014) 

Zpočátku mě snímek ihned vtáhnul do děje. Atomový neBungalov a namakaný asiHipster, který vypadá jak zabíják a pak jako chytrolín honící myšku nad technikou. Laťka líbivosti se v průběhu stále zvyšovala. Konec byl bohužel zklamáním. Už jsem se připravoval na fenomén, ale bohužel z velké gradace zajímavosti dějové linky a velkého potencialu, zbylo lehce nadprůměrné scifi o UI robota s prsy a citlivou kačenkou.

plakát

TRON: Legacy 3D (2010) 

Sci-fi jak má být. Po desingové stránce dvojbarevné, ale překvapivě nelezlo na nervy.