Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (67)

plakát

Sexbomba od vedle (2004) 

Tohle a komedie? Může mi prosím někdo prozradit, co na tom bylo vtipnýho? Děkuju moc!

plakát

Pátá rychlost (2002) (seriál) odpad!

Moc mě mrzí, že sem si tuhle zlevněnou napodobeninu úžasnýho Top Gearu stáhnul. Těžká slabota :/

plakát

Grandhotel (2006) odpad!

Prostě jako většinou sprostej nejsem ale takovouhle sračku sem už hodně dlouho neviděl!! Ano, prostě jako sem to napsal, fakt sračku. Několik let sem se na tenhle film prostě jako vážně těšil, ale i přes dlouhou dobu čekání mě dokázal během pár minut prostě jako totálně znudit.. I přes to jsem to zkusil překonat a prostě jako sem vydržel do půlky. A výsledek? Žádná změna!! Neustále se opakující deep song a zápletka jako z levnýho seriálu pro ženy. BTW: Štve Váš v mym komentáři spojení PROSTĚ JAKO? Okay, v tom případě si tenhle film snad ani nepůjčujte ;)

plakát

Tuningové války (2011) (pořad) 

Auta mám rád a dokážu ocenit kvalitní nepřehnanej tuning ale tohle mi spíš než soutěž o nejlepší úpravu přijde jako VéKáVéčka v dílně. Než aby byly záběry zaměřený na to jak se upravujou auta, zachycujou převážně namachrovaný a věčně se hádající soutěžící kteří si dokoukážou přes polovinu času stěžovat v kabince na kameru jak nemaj čas. Z celkový úpravy tim pádem nakonec vidíte jen původní vzhled auta, pár vteřinovejch záběrů z lakovny a finální výsledek. Výjimka je pouze v případě, že soutěžící něco zkazej, tak nám pak chvilku ukazujou, jak se to snažej napravit (samozřejmě nesmí chybět proložení záběry z kabinky kde se celej tým navzájem shazuje a svádí vinu na druhý).

plakát

Experiment (2010) odpad!

Pokud sem německý Experiment z roku 2001 hodnotil jedinou hvězdičkou, tak je víc než jasný, že tahle vykrádačka si nezaslouží nic víc než odpad!

plakát

Apokalypsa - kdy a jak (2008) (TV film) 

Nic novýho pod sluncem ale nezasvěceným to třeba k něčemu bude.

plakát

Zpráva o Europě (2013) 

Hodně mi to připomínalo Apollo 18 ve kterém bylo stejně jako tady pár slabších prvků. Jelikož ale mám tenhle druh filmu rád, nemůžu hodnotit méně než 4*.

plakát

Kronika (2012) 

Nevim co se dělo, že sem po prvnim shlédnutí hodnotil tenhle snímek třema hvězdama ale po návratu k němu musim svoje hodnocení změnit na ubohou jednu hvězdu. Chápu myšlenku šikanovanýho hošíka, kterej se schovává za kameru a po získání super schopností se stane vyvrhelem ale v tomhle filmu to bylo podaný tak špatně a nudně, že nemůžu jinak.

plakát

Mraky nad L.A. (2006) 

Neuvěřitelně vleklé. Jedna hvězdička za závěr filmu.

plakát

Partička (2011) (pořad) 

Ať si kdo chce co chce říká, až na neuvěřitelně nafrněnýho "ptáka" Sokola a scénky s Bílou nebo Vilhelmovou skvělej pořad.

Ovládací panel
3 body