Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (54)

plakát

Krokodýl: Návrat do krvavé laguny (2007) 

Michael Vartan mě hrozně bavil, tak stupidní charakter hlavní postavy jsem už dlouho neviděl. Hvězdička za pár pěkných záběrů australské přírody.

plakát

Pátek třináctého (2009) 

Najděte v Hollywoodu minimálně dvoumetrový a stokilový hovado, nasaďte mu na ksicht masku, do ruky mu dejte nůž, mačetu nebo pilu a divák se posere strachy. Že vůbec někoho baví tohle sledovat. Remaky Texaského masakru, Halloweenu, Pátku třináctého, Domu voskových figurín a nevím, čeho všeho ještě, jsou všechny naprosto stejné. Jeden nezničitelný vrah, parta dementní omladiny a hodina a půl běžeckých závodů doprovázených křikem a jekotem. A aby toho běhání a řvaní nebylo moc, nacpou do toho tvůrci vždycky několik sexuálních scén. Vážně geniální. Chápu, že jsou Thomas Hewitt, Michael Myers či Jason Voorhees kultovní filmoví zabijáci, ale to nic nemění na tom, že ty filmy jsou prostě dementní.

plakát

Ong-Bak 2 (2005) 

Tony Jaa je velkej borec, nicméně styl a způsob, kterým mlátičky dělá Gareth Evans s Iko Uwaisem je mnohem lepší.

plakát

Zátah: Vykoupení (2011) 

Musím jít do plného hodnocení, v rámci žánru jsem nic podobného neviděl a dlouho asi neuvidím (pokud v tom nebudou mít prsty Gareth Evans a Iko Uwais). Nekompromisní indonéská akční jízda.

plakát

Jump street 21 (2012) 

Velmi zábavná komedie, ve které skvěle, pro mě překvapivě, funguje ústřední dvojice. Těším se na sequel, sem s ním.

plakát

12 opic (1995) 

Zasloužil bych si facku, že jsem shlédnutí tohoto skvostu tak dlouho odkládal. Těžko hledám slova, je to prostě famózní, nadčasové, skvěle obsazené, zahrané a zrežírované. Jeden z nejlepších (sci-fi) filmů všech dob.

plakát

Koupili jsme ZOO (2011) 

Emoce, přátelství, láska, splněné sny, Matt Damon, Sigur Ros a Jónsi. Výborná jarní pohodovka, které trochu toho medu navíc odpustíte. 8/10

plakát

Prci, prci, prcičky: Školní sraz (2012) 

Návrat na scénu v plné síle. Pokud se vám líbila trilogie, tak si školní sraz všech starých známých tváří náramně užijete. 75%.

plakát

G. I. Joe (2009) 

Měla to být akční a zábavná podívaná, to se podařilo do puntíku. Ale tupý je to teda neskutečně.