Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (16)

plakát

Zadostiučinění (2020) (seriál) 

Anglická snobská střední se vší pompou a taky se svými temnými zákoutí. Skupinka holek, které by o sebe normálně nezavadily ani omylem, se dá dohromady, aby ukázaly školu v pravém světle. Jako prvního si vezmou na paškál trenéra, který všechny ponižuje a ještě má poměr se studentkou. Když ale chtějí odhalit spolužáka, který šikanuje ostatní, někdo ho zabije a hodí to na ně. A pak teprve začíná rozmotávání nejen školních lží a tajemství.

plakát

Eli (2019) 

Už jsem tam klikala odpad, ale pak jsem si říkala, že by to bylo nespravedlivý. První dvě třetiny filmu byly totiž super, trochu creepy horor, máte podezření, že za vším je zlá paní doktorka no a pak to přijde...nejhorší ukončení slibnýho hororu ever. Opravdu zklamání.

plakát

Muži v černém: Globální hrozba (2019) 

Mám raději původní sérii, ale tento film zaujal obsazením jedněch z nejlepších světových hiphop tanečníků (Les Twins) do poměrně velké role dvojice padouchů. Jsou to dvojčata, ne jen naklonovaný herec.

plakát

Ghost Stories (2017) 

První historka byla super, klasická lekačka, nepřijemný prostor starého blázince. I začátek se zvláštním profesorem dával příslib, že to bude dobrý horor. Ovšem pak přišla druhá historka, která byla už trochu přitažená za vlasy a gradovalo to až do třetí historky a pro mě naprosto příšerného konce. Myšlenka by to byla super, ale provedení... Označila bych ten film spíše jako komedii/horor, protože já se v druhé půlce spíše nevěřícně smála, že na tohle jsem šla do kina..

plakát

Uteč (2017) 

Trochu variace na Stepforské paničky, ale v novém designu a palčivějším tématu. Rasismus je spojený s Amerikou už nespočet let. Odráží to sílící nálady a skvěle to upozorňuje na rozdíly ve společbosti.

plakát

Tajný život mazlíčků (2016) 

Skvělý animák! Myslím, že v některých ohledech možná spíš pro dospělé než děti. Kdo je pejskař nebo má zvířata doma v tom najde běžné denní situace a věci, co nás rozčilují, pojímá s humorem. Přestávám si myslet, že moji psi doma jen spí, když jsem v práci :D

plakát

Červená Karkulka (2011) 

k naší milované a roztomilé červené karkulce to má hodně daleko, jediný co je možná zajímavý je překrásná vesnička zaplavena sněhem, trošku mě doráží jak tam všichni běhají jen v satickach, jak kdyby bylo plus 30 stupňů. babička není hodná milá paní po 70, ale plastikami vylepšená mamina po 50, která ani neví, že její manžel i syn jsou vlci. amanda je zralá na pěstí do nosu z toho jejího blbyho kukuce, kterej z ní má asi dělat nevinnou holčičku, i když svádí půlku vesnice. sečteno a podtrženo jediné co je na tomto "filmu" z červené karkulky je její červený plášť.

plakát

Počátek (2010) 

No jsem z toho teda trosku mimo. Nacli dost ozehavy tema...sny, realita....vlastne ani my nevime, zda to, co oznacujeme za realitu, je opravdu realita. Kdyz si to tak vememe, kdyz snime, nemyslim ty divny sny, ktere vyplodi nase podvedomi, ale kdyz snime...bdime...tak si vlastne predstavujeme veci, tak jak bychom chteli, aby se staly, ale nikdy to tak stejne neprobehne. Takze si vlastne predem urcujeme, co se nestane a dopredu menime svoji realitu, tim, ze vylucujeme. Takze co je vlastne realita, kdyz ji muzeme menit, jako muzeme menit svoje sny?

plakát

Julie a Julia (2009) 

Vyjadruje to veskerou radost kucharu z vareni, kdo nevari, nikdy nepochopi, kolik to cloveku dava. Je to neco jako pro kuraky cigareta po zpackanem dni, je to neco co vas utisi a rozradostni. Vareni je proste krasa, presne to film vyjadruje. Kez bych byla z poloviny tak dobrou kucharkou jako Julia a Julie!!!

plakát

Rize (2005) 

Prijdete mi s tema komentarema trosku smesny, ani jeden z vas netusi, co znamena tanec...jak tak ctu vase radoby chytry poznamky....treba to z hlediska filmoveho neni takovej trhak, ale to asi skoro zadny dokument....ale vy vuuuubec nechapete tu atmosferu a to sdeleni...o cem ten tanec, ktery oni prezentuji, je...a to prave vam ten film chce rict...chce vam to priblizit, ukazat vam, o cem tanec je, ale kdyz jste ignoranti a tanci nerozumite, tak se do toho radsi neplette..