Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (5)

plakát

Soukromé očko (2016) (seriál) 

Po shlédnutí prvního dílu jsem zatím celkem spokojena. Jason Priestley příjemně překvapil, uvidíme, jak to bude pokračovat dál.

plakát

Dům snů (2011) 

Ale co už, mě se to i přes místní negativní hodnocení celkem líbilo. Možná i proto, že jsem se dívala naprosto neplánovaně a neměla žádná očekávání, ať už se herců či zpracování týká. Příběh je zajímavý, napínavý, zvrat neočekávaný, jen ten konec vyzní poněkud béčkově, na něm šlo určitě ještě zapracovat. A jelikož Daniel Craig podal naprosto vynikající výkon, tak bylo i nesmírně pozitivní, že se vlastně po celou dobu ze scény neztratí a je to téměř One-man-show. Díky tomu člově odpustil některé slabší výkony, zastíněné hlavní postavou.

plakát

Nahlas a naplno (2012) 

Neurazí, mírně pobaví, romantickou duši potěší poněkud kýčovitý konec. Ale muzika, to se musí nechat, opravdu kvalitní. A jelikož výsledek vyzněl celkem mile, nevidím důvod, proč to hanět. Mě se to prostě celkem líbilo.

plakát

Star Trek: Do temnoty (2013) 

Myslím, že v současné době plochých příběhů a opakujících se námětů patří tenhle film mezi to nejlepší. Můj nesmírně technicky nadaný muž sice měl poznámky k tomu, že ne vše je to logické (např. že loď by nepadal směrem dolů, ale snášela se v pomalých obrátkách kolem země, ale já bych řekla, jako pan Spock že "pro to nemáme dostatek informací" abychom to mohli vyhodnotit:), ale já chodím na filmy především za odpočinkem a zábavou. A to tehnle film nejen splnil, ale i předčil má očekávání. Bála jsem se druhého díla ze stejné ruky, ale naštěstí nebylo proč. Po zásluze tedy 95%.

plakát

Nesvatbovi (2005) odpad!

Mám pocit, že jsem se dívala nejspíš na úplně jiný film, ale tváře a fotky sedí. Povrchnost, toporná snaha o humor, zápletka prakticky nulová, scéna nezajímavá. Lynčujte mě, ale na tohle se opravdu nedalo dokoukat.