Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (10)

Odpočívej v pokoji

Odpočívej v pokoji (2001)

Vedle Dextera nejlepší seriál co jsem kdy viděl. Jděte do háje se všemu Prisony a Heroesy. Toto je seriál, který opravdu něco řekne...až se chytíte u toho, že berete postavy ze seriálu jako své známě, poznáte o čem je řeč.

Dexter

Dexter (2006)

Někde jsem četl, že Dextera buď naprosto milujete, nebo nesnášíte. Věřte mi, vždy je dobré mít Dextera na své straně :) Filmy jsou příliš krátké na to, abyste se sžili s postavami, většina seriálů zase moc stupidních a protahovaných břeček s hroznými hereckými výkony a děsným dějem. Seznamte se s Dexterem, vlkem v rouše beránčím, díky němuž zažijete neuvěřitelné dávky noir atmosféry (ano, v miami ), neskutečného pohledu do duše duševně prázdného monstra, které si naprosto oblíbíte. Dexter je naprostá výjimka mezi seriály. Vymyká se z pojetí televizní a filmové zábavy. Sledování Dextera je prožívání jeho osudu, ne pouhé sledování seriálu, protože Dexter je mnohem víc. Jsou filmy/seriály, které vás ovlivní. Toto je bezpodmínečně jeden z nich...a nemyslím tím že bych šel a hned někoho zabil...alespoň ne hned :) ... Pozn.: Dexter má bezkonkurenčně nejlepší soundtrack, který jsem kdy slyšel. Tak atmosférou nahuštěné originální melodie jste ještě neslyšeli. Z toho plyne jediné. Nepořizujte si soundtrack, ať vám to nezevšední.

Californication

Californication (2007)

Po delší době porádně originální seriál. Agent Mulder svou roli hraje naprosto excelentně a v X-Files už pro mě nikdy nebude jako dřív :) Až na posledních 10 vteřin posledního dílu opravdu nevšední zážitek který doporučuji každému. Není to vulgární jak byste si mohli myslet, pouze trošku volnější. Televize showtime už mi udělala nesmírnou radost Dexterem, Californication jen potvrzuje, jak je to výborná produkční TV.