Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (131)

plakát

Prezidentka (2022) 

Co to je za ochotnický divadlo na začátku? Aňu Geislerovou nemám sice ráda, i proto, že na mě byla párkrát protivná jak … (však víte), ale vždycky jsem si myslela, že hrát docela umí. :D Vydržela jsem to 6 minut.

plakát

Julie and the Phantoms (2020) (seriál) 

Taková milá a nenáročná podívaná s docela originálním nápadem, byť to už vlastně dneska skoro není reálné. Nejsem velkým fanouškem hudebních filmů a muzikálů, ale tohle je prostě fajn.

plakát

One Piece (2023) (seriál) 

Koukala jsem na ukázku a říkala si WTF, what I did just watch? Pak jsem to nechala uzrát a zkusila první díl. Bylo to ujetý, pro mě nový a skvělý. Fanouška mangy to ze mě neudělalo, ale na druhou sérii se těším.

plakát

Na křídlech lásky (2023) 

Přenádherné kulisy, ale udržovaná paní Delta skutečně nezapadla do představy pilotky, která se neúnavně a bez ustání věnuje pomoci bližním. Botox, umělé řasy, umělé nehty (žena opravující letadlo??), chyběl snad jen umělý sníh. Podobné blbosti si občas ráda dopřeju, ale tohle bylo i scénářem dost přitroublý.

plakát

Ragnarök – Konec světa - Ragnarok (2023) (epizoda) odpad!

Čekala jsem všechno, ale tohle byl fakt bizár. Tak příšernej závěr bych čekala třeba u seriálu Dallas. Přitom z první série jsem byla dost nadšená a její závěr považuju za naprosto geniální - obzvláště u jistého veřejného proslovu jsem se opakovaně zasmála.

plakát

Tlapková patrola ve velkofilmu (2023) 

Předchozí film jsem považovala za přijatelný i pro dospělého, který to musí vydržet. I jsem se parkrát zasmála. Tohle byl ale spíš očistec. Předchozí zpracování tématu “meteorit” bylo taky mnohem zábavnější a snesitelnější než tenhle blábol. Snaha vnuknout divákovi “hlubokou” myšlenku, že na velikosti nezáleží to (dámy prominou) dokonale dojebala. Jednou, dvakrát jsem se zasmála, ale v tomto případě se netěším na repete, jak mi to normálně nevadí.    Obsah: Šílená vědkyně, která o sobě tvrdí, že není šílená, přitáhne k zemi meteorit, on spadne do Adventure City a zničí centrálu. Tlapky ho vezmou na loď na prozkoumání, dostanou z něj superschopnosti. Sky pořád řeší, že je nejmenší štěně.

plakát

Kravaťáci - Pilot (2011) (epizoda) 

V poslední době jsem se málokdy dostala přes pilota. Tentokrát to byla hotová stíhačka. Zábavné, neztrácí vtip ani dech, prosté by to šlo.

plakát

Dámský gambit (2020) (seriál) 

Konečně minisérie a ne nekonečný seriál, to si zaslouží hvězdičku navíc, byť mám drobné výhrady. Skvělý příběh zábavný i pro toho, kdo šachy ani neumí. Trochu naivní ztvárnění ruských hráčů v roce 68, ale jinak super!

plakát

Ragnarök – Konec světa (2020) (seriál) 

Není to žádný master dílo, ale v “šedi” (respektive přílišné barevnosti a divnosti) současné produkce je to velmi osvěžující. Nové pojetí severské mytologie zasazené do moderního světa. Je to zábavné, zajímavé, občas i napínavé, skvělá kamera, nádherná příroda. Vůbec mi nevadil ani ten environmentální aktivismus a ten finiš série byl strhující. Snad bude druhá.

plakát

Miss Americana (2020) 

O Taylor Swift jsme věděla asi to, že existuje, zpívá a prodává. Nebylo to nějak objevné, ale rozhodně zajímavé, byť nám to zprostředkovalo čistě její pohled na svět.