Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Romantický

Recenze (685)

plakát

Kawaki (2014) 

Trochu moc hlučné, ukřičené a zvrhlé dílo...

plakát

Neon naege banehsseo (2011) (seriál) 

Příjemný a zábavný kousek jež sice nijak nevyčnívá, ale ani neurazí. Pohodová zábava, milá ústřední dvojka i pár dalších postav, oproti tomu třebas bubeník a ředitelova dcera nic moc, ti se zkrátka příliš nepovedli. Dědeček svou roli plní ale výborně :-) Opomenout nelze ani zdařilý soundtrack, k seriálu sedí pěkně, ovšem na samostatný poslech to nevidím. Pochválit musím délku seriálu, 15 dílů je tak akorát, člověk se neudí, ačkoli v poslední třetince už očividně docházejí nápady a události často postrádají logiku. Takže mám-li to shrnout, pohodovka s hudebním tématem jež mne i díky mnoha mladým pohledným děvčatům dokázala udržet až do konce. Mimochodem, počet učitelů na téhle škole byl vážně hodně skromný :-) P.S. Při některých scénách (rozhovor hlavních hrdinů), když vzadu pobíhají studenti, tak se stane, že tam a zpět projde jedna stejně oblečená slečna třebas 3x a jiných scénkách je vidět taky, prostě nedostatek křoví :-)

plakát

Wood Job! (2014) 

Pěkný a dosti zábavný příběh na téma rozdílu mezi městským životem a tím v "divočině" jež skýtá hromadu tvrdé práce, strádání i nepohodlí, ovšem skýtá nádhernou přírodu, tradice či rituály. A především vztah člověka k prostředí v němž žije. Na romantiku se i tady najde nějaký ten prostor.

plakát

Gasi (2014) 

Celkem slušně zvládnutý kousek na již mnohokrát zpracované téma vztahu učitele a studentky. Nějaké nedostatky to sice má, ale zejména v druhé půli začíná atmosféra houstnout, protože tahle rozkošná dívenka si jde dost otevřeně a tvrdě za svým cílem.

plakát

Královský krejčí (2014) 

Zdařilé kostýmní drama kde se parádně mísí humor, drama i romantika. Co se hereckých výkonů týče, tady nic negativního říci nelze, spíše naopak, většina postav fakt super, tudíž sledování příběhu jemuž vévodí souboj tradice a změn, soupeření, závisti, přátelství, odvahy, odhodlání, obětování či lásky jsem si vážně užíval a při obřadu si souboj dvou žen, resp. šatů vážně vychutnal, protože to byla fakt nádhera jež mne posadila na zadek.

plakát

Do toho, Jets! (2017) 

Příjemný snímek jež pohladí na duši. Dominuje mu budování přátelství i týmového ducha, pochopení a samozřejmě nemalé míry odhodlání, vešla se i nějaká ta romantika či humor. Zejména mužská část publika si zde určitě nemá nač stěžovat, protože pohled na ta půvabná tančící děvčata je prostě skvostný :-) Ve snímku mne zaujaly dva silné momenty - jednak vcelku pochopitelně působivý závěr, ale především taneční scéna před výlohou měla vážně něco do sebe ve všech ohledech. Co se týče Hirose Suzu, tak její úsměv je opravdu odzbrojující. Jak píše Jirka, tenhle snímek se dá srovnávat s Hula Girls, ovšem zde není takový prostor věnován dramatu, jde spíše o zábavnější kousek. Každopádně oba dva doporučuji ke zhlédnutí. P.S. Nevím jak vy, ale pokud porovnám americká a japonská děvčata, tak co se půvabu týče, porovnávat se to vlastně ani nedá, Japonky je totiž drtí vše všech směrech :-)

plakát

Wang bu liao (2003) 

Tedy řídit mikrobus v tom Hong-kongském bordelu není žádná sranda :-) Každopádně moc pěkné romantické drama o dvou lidech chycených ve svých minulých vztazích a životech kdy o romantiku, humor i dojemné scénky nouze není. A upřímně, mezi námi chlapy, kdo by takové krásné a milé dámě v nouzi nepomohl? :-)

plakát

Širajuki-hime sacudžin džiken (2014) 

Trošku nezáživné drama na téma vraždy, spekulací a především neblahého vlivu médií a zejména sociálních sítí.

plakát

Tajja : shinui son (2014) 

Tomu říkám správná gambleřina :-) I přes svou délku film vůbec není nudný a natahovaný, člověk jen zírá na tu obrovskou plejádu zajímavých karetních her, podvodů, zrad, romantiky, humoru i akce.

plakát

Giovanniho ostrov (2014) 

Působivý příběh včetně zpracování. Nemalá dávka poetické romantiky, lidského soužití a (ne)pochopení, válečných i poválečných těžkostí s trochou dobrodružství a nejen rodinné soudržnosti k tomu.