Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (43)

plakát

Scott Pilgrim proti zbytku světa (2010) odpad!

Asi jsem věkově opravdu úplně mimo,neboť vizualni ,dějová či obsahová forma této sračky, mě nejen že neoslovila,ale snad dokonce i urazila!Musím to otestovat na svých dětech,ať vidím,zda tento jev je opravdu v mladé generaci zakořeněn a pokud ano,musím hluboce popřemýšlet,kde jsme udělali chybu.

plakát

Predátoři (2010) 

Marná sláva,na predátory platí jen Arny,na vetřelce zase Sigourney.Zkusili jsme nasadit Dannyho Glovera,aby viděli,že nejsme jednobarevní,který měl hrsku štěstí a taky jednoho dostal.Udělali jsme si u nich alespoň trochu respektu,ale po té ,co jsme přímo k nim na planetu vyslali tuhle karikatůru bojovníka,jistě pochopili,že s hrozbou z naší strany to nebude tak vážné.Příště asi nasadíme Paris Hilton,ta je vyhladí po meči a budem moci tuto kapitolu uzavřít.

plakát

Okresní přebor (2010) (seriál) 

Po dlouhé době,český serial,který se povedl,aneb jako u nás na vesnici!

plakát

Yes Man (2008) 

Po dlouhé době,u mě opět Jim zabodoval v tehle pohodové komedii,kde nemuže říct ne.Především ta stařenka ,po vytažení umělého chrupu ,si tuto skutečnost zcela jistě užila.

plakát

Faktor strachu (2001) (pořad) 

Pekelné pochoutky!Určeno jen pro opravdové labužníky.Jenom na vyběr soutěžících tam musí být opravdu ortodoxní "horňák" protože soutěžící s ňadry menšímy než 3,zde není k nalezení!!

plakát

Cabin Fever 2 (2009) 

To mě zase drahý nalákal na skvěly horror a u konce jsem myslela,že mu ten obal od DVD opravdu otřískám o hlavu.Neuvěřitelně tupá sračkokomedie,kde ažna pát krvavych efektů,nic kvalitního k vidění nebylo(teda pro pany tu ještě byla určitě ta soulož v bazénu s tou tlustou laňkou!!)

plakát

Všichni jsou v pohodě (2009) 

DeNiro vypadá skvěle v každém věku i v této melancholické podivané,kdy jsem na závěr zamáčkla i slzu v oku.

plakát

X-Men Origins: Wolverine (2009) 

Jako vždy vždy dobrá akční podivaná,byla jsem dokonce nucena shlednout všech díly,ale tady bych řekla ,že jen přeci už trošku dochazí dech.Shreiber patří k pozitivním překvapení,ale Jackman je poslabší.Ono od začátku to chtělo chtělo nejspíš do role Wolverina někoho jineho,charizmatičnějšího.......

plakát

Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů (2009) 

Děti jsou spokojené a to je hlavní.Hlavně dnešní mali maniačci ujíždí hlavně na dinosaurech,takže jejich dušičky bylí nasyceny!

plakát

Veřejní nepřátelé (2009) 

No Christian měl dostat více prostoru,tato role mu tak uplně nesedla a pak všichni fandi Johnymu,ach jo....