Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (867)

plakát

Annabelle 2: Zrození zla (2017) 

Sandberg přestože je to zatím jeho nejslabší horor (ale musel pracovat s tím, co zdědil), je pořád momentálně nejlepší hororový tvůrce západního světa. slušný hororo pro nováčky, fantastický horor pro posery, neurazí fanoušky právě Sandberga a jeho filmů..

plakát

John Wick 2 (2017) 

detailnější nebo hlubší neznamená lepší.. těšil jsem se na fantasický follow up ale řekl bych, že kvalitativně je to na stejné úrovni a naopak s některými odbočkami (fishbourne) ne moc zajímavými. Úvod je perfektní a ukazuje něco, co bysme do světa obklopujícího Wicka neřekli. pořad však na hony daleko jiným podobně laděným akčnárnám i díky sympatickým záporákům. Konec respektive finální scéna byla v mém gustu, ale kamera měla být detailněji na Wicka a jeho zenpokojivý obličej namísto použitého velkého záběru z výšky.

plakát

Kong: Ostrov lebek (2017) 

klišovitý bordel s dementními nebo nesympatickými postavami (vlastně nevím komu by z povahového hlediska šlo fandit. klišovitý SAS hrdina, křehoučká fotografka která vezme 50.cal do ruky a rázem se ji v obličeji ukžou rambo rysy, samuel fanatik a dvojka z S.O.C. obyč. dokonce i Kong dostal debilní představovačku navíc přiliš brzo. Jediná věc, která je zde lepší než v Godzille, je CGI zpracování finálového souboje. jinak tady není nic. obsahově častokrat nuda, kecy, rádoby vtipy (John C Reilly a jeho kmen... vtipne ? ne..)

plakát

Život (2017) 

nerozumíte survival hororům ve vesmíru.. opět zdejší pletené svetry a zhulené vodárny bydlící u maminky a ti z vás čekající na jakekoliv listky zadarmo, protože v životě nic neumíte (jen studovat výšku) promluvili :) . ano má to svoje chyby , ale je to fantastický scifi horror s perfektním prostředním dějem i koncem.

plakát

Angry Birds ve filmu (2016) odpad!

neuvěřitelně nudná a nekompetentní záležitost... kdo tvrdí, že se v tomhle animáku něco děje aspon do příjezdu prasátek, tak má neuvěřitelně flegmatický a povolný vztah k filmům :))

plakát

Blair Witch: 20 let poté (2016) odpad!

nejstrašidelnější na tomto "filmu" je to, že zhovadilost v rámci scenaristiky dostává v hollywoodu tolik místa.