Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (867)

plakát

Den patriotů (2016) 

no to víš že jo.. csfd opět prokazuje svou retardovanost... zatímco peter berg se z relativně slibného filmaře stal loutkou amerického režimu a totálního nacionalistu.tohoto vygumovaného člověka nemůže nikdo brát vážně po Lone Survivorovi, a deepwater horizon. herecký dream team který našponuje budget do astronomických výšin není problém, tyhle filmy platí amerika a ráda... srat čínu, teroristy i putina.. to ano.. ale americký patroitismus v podání berga je srovnatelně na blití.

plakát

Místo u moře (2016) 

Ono se to fakt tváří dramaticky ale po 25 minutách jsem to vzdal.. Jenom proto, že tam hraje Casey neznamená, že to je takový trhák.. Rodinné drama na míle daleko od téhle unuděné blbosti jsou třeba Bratři nebo Warrior ..

plakát

Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny (2016) 

a ted si představ, kdyby tenhl film režíroval Peter Berg ... k filmu - celkem solidní podívaná.. nečekejte hloubku ostatních postav (kromě jedné), vubec nečekejte sondu do japonských zákopů.. Vcelku jednoduchý film, který se zaměřuje na kontrast mezi Garfieldovým přecukrovaným vzhledem a hrůzou války, která se ho jako medika týká. Překvapilo mě že Gibson se držel s efekty docela na uzdě.

plakát

Den nezávislosti: Nový útok (2016) odpad!

na filmu je koukatelných možná pár scen. goldblum v africe , přilet královny na Zemi, zaparkování královny na Zemi. od toho okamžiku je film neskutenče hovno.

plakát

Blair Witch: 20 let poté (2016) odpad!

nejstrašidelnější na tomto "filmu" je to, že zhovadilost v rámci scenaristiky dostává v hollywoodu tolik místa.

plakát

Muž z Vysokého zámku (2015) (seriál) 

sterilní , nudné, bez dynamiky. přepolitizované, častokrát nic neřešící a neříkající scény, které se tvaří rádoby dramaticky.. WWII a její alternativy zbožnuju ale tohle nennabízí nic, na co by se divák při seriálech těšil.. je to slabá debilita, která je zajímavá pouze na obrázcích, které lákají seriál shlédnout..

plakát

Spectral (2016) 

netflix by měl zůstat u formátu "netflix and chill" a nezkoušet nějaký "bullshit and chill" ..

plakát

Sedm statečných (2016) 

sequel s hodně nevybalancovaným obsahem.. mínusy jsou jasné - záporak k smíchu (sarsgaard opravdu dementní obsazení, final fight mezi oběma indiány měl trvat tak čtyřnásobně dýl (když už se teda film snažil tvaři efektně a drsně), představovačky mizerné - jakobdy zničehonic.. každý protagonista z roku 1960 měl svuj medaiolnek velmi dobrý, at už vuzualně nebo slovně.. tady nicmoc dokonce ani denzelův úvod. plusy taky jasné - efekty, střílečka v Rose Creek , grand finále a musím uznat že velmi překvapivý kill count. takže dávám průměr. Jo a taky nevám proč Onofrio mluvil jako vykastrovaný.

plakát

Příchozí (2016) 

nejlepší film, režie, scenař, kamera a to minimálně.. Nejlepší scifi sveho druhu EVER ... a vůbec nejlepší film napříč všemi žánry, poněvadž tenhle kousek odvedl svou práci k dokonalosti, pobavil, donutil se zamyslet, vytvořil celou škálu emocí.. to nedokáže 99% dnešních skvělých filmů napříč ruznými žánry... Villneuve se tímto zařadil mezi TOP velikány filmu, bez debat.. chytré, emotivní, pomalé, komorní a přesto obrovské.. jednoznačně film roku.