Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (123)

plakát

Pán prstenů: Prsteny moci (2022) (seriál) 

Vypadá to moc hezky, vizuál je krásný, Nový Zéland taktéž. Jen ten zbytek nestojí za moc, utratit půl miliardy a pak najat levné scénáristy, režiséri a herce ach jo. Celé je to dílo na zakázku bez duše, obsah pro nenáročné diváky. Pánovi prstenů to nesahá ani po chlupaté paty, dokonce i mnohými nenáviděný Hobit, je vedle tohoto fajnová zábava. Konkurenční Rod draka (který je horší než první řady Got) si prsteny maže na chleba, hlavně co se filmařiny týče. Pro fans Tolkiena a Jacksona **, pro diváky co Lotra neznají *** - ****. Pro mě zklamání, hlavně kvůli hloupému scénáři, plochým postavám (mocnou Galadriel žene dopředu pouze pomsta?!) a totálně unylé režii (Lotr byl filmová revoluce, mnoho scén je dodnes kopírováno). Ještě musím trochu pochválit trpaslíky, ti se docela povedli i když trpaslice bez vousů s oholenýma nohama nejsou to co Tolkien vymyslel.

plakát

Matrix Resurrections (2021) 

Matrix je jen jeden. Prví díl je dodnes mistrovské dílo, další dva díly byly zbytečné, časem jsem je ale vzal trochu na milost, protože nostalgie a vzpomínky, nemluvě o tom že filmy mají pořád styl a atmosféru. Nový Matrix je vcelku zábavný v první polovině, ta mě bavila docela dost, i když je dost zvláštní vysmívat se hollywoodské posedlosti zbytečných sequelů právě zbytečným sequelem...

plakát

Kate (2021) 

Často jsem si při sledování vzpomněl na Cyberpunk 2077, to ty neony, V a taková přehnaná stylovost a barevnost nebo co... Hezká akční jednohubka asi na stejné urovni jako třeba Výbušnej koktejl ale nic moc víc

plakát

Jméno růže (2019) (seriál) 

Johna Turturra znám jenom z Transformerů (vím jsem ostuda) ale knihu i film s Connerym znám velmi dobře a obě díla mám velmi rád. Seriál je lepší průměr s promarněným potenciálem

plakát

O vánoční hvězdě (2020) (TV film) 

Hezké, Terezka si pohádku dost krade pro sebe (a je to dobře), září rozhodně nejvíce. Z novějších pohádek je to rozhodně nadprůměr.

plakát

Charlieho andílci (2019) 

Předchozí díly byly taky hloupé ale byly zábavné plné nápadité přepálené akce a sexy, tohle je jen nuda k uzoufání s roztomilou "princeznou Jasmínou" a snaživou "Bellou". Ztráta času.

plakát

Mizerové navždy (2020) 

Bayův vizuál je umně napodobován ale když dva dělají totéž tak to prostě není totéž a akce je vcelku bez nápadu. Příběhu a postavám Bayova absence naopak svědčí. Bayem má v malíku jen Bay a jeho look je nenapodobitelný ale Mizerové slušně šlapou i bez něj.

plakát

Jumanji: Další level (2019) 

o level níž než jednička (dvojka) je tam víc téhož a víc CGI a méně humoru a neokoukanosti než v jedničce (ehm dvojce).

plakát

Poslední aristokratka (2019) 

Krásná kamera, je to pohodohé a úsměvné, herci jsou také celkem v pohodě ale oproti knize (knihám), kdy jsem se válelel smíchy po zemi (hlavně u prvního dílu) to je zoufale nudné.