Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (6)

Fullmetal Alchemist: Bratrství

Fullmetal Alchemist: Bratrství (2009)

Pro mě nejlepší anime, které jsem kdy viděla. Myšlenka, že svět není jen černá a bílá prostupuje celým seriálem. Děj má spád. Vše do sebe dokonale zapadá. Mohlo by se zdát, že oproti jiným anime má málo dílů, ale já bych to jako vadu neviděla. Seriál běžel plynule a nenechal mě ani na chvíli vydechnout...ráda se k němu vracím.

Naruto: Šippúden

Naruto: Šippúden (2007)

Moje druhé nejoblíbenější anime. Oproti první řadě (pokud se tomu tak dá říci) se mi Shippuden líbí mnohem více, asi díky tomu, že jsou všichni starší, mají nové techniky a celkově mi příběh přijde více dospělejší. Fillery se samozřejmě vyskytují, ale i tak si myslím, že to seriálu příliš neubírá. Baví mě a to mi stačí.

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Přiznejme narovinu, že bez Sheldona by seriál neměl šanci na úspěch. Podle mě je jen Sheldon tahounem seriálu, ale i tak to funguje. Jeho postava je natolik dominantní a vyjímečná, že to bohatě stačí k úspěchu, kterého Big bang dosáhl.

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Hra o trůny není žádný "akčňák" přeplněný bitvami, jde tam spíše o intriky a proto jsem se setkala s mnohými, kteří řekli: "Vždyť se tam nic neděje". To tvrzení mě akorát ujistilo o tom, že dnešní populaci stačí k radosti čím dál méně. Tento seriál má vše, co bych si mohla jen přát-intriky, nečekané zvraty, tajemno. Kdo je na "jednodušší" seriály ať se nedívá.

Živí mrtví

Živí mrtví (2010)

V seriálu se poměrně často vyskytuje nějaké to klišé, ale na druhou stranu nikdy nevíte, kdo příště umře a kdo se vrátí jako zombie. Pokud čekáte akční podívanou tak jste spíš vedle. Celý děj je založen na snaze o přežití, dialozích a také na charekterech postav, které se ve světle událostí "vybarvují". Neustále nás doprovází moralizování a diskuze o udržení si lidskosti. Ale tento netradiční seriál se mi zalíbil už během prvních dílů, ikdyž jsou mi některé postavy velice protivné (Carl, Shane, Lori už nemůžu ani vystát), ale to napětí, temná atmosféra, nejistota...to má něco do sebe.