Princ z Persie: Písky času (2010)
Nevím, proč mnozí film odsuzují. Příběh je logický, prostředí naprosto úžasné, herci zvládli své role také dobře. Příjemná podívaná.
Need for Speed (2014)
Další film o vytuněných bourácích a arogantních mladých závodnicích, kteří nemají v hlavě nic jiného než benzín, rychlost, adrenalin a s tím spojené nebezpečí neberou v potaz. Až do té doby, než zahyne jejich přítel. Je to stále dokola omílané téma filmových scénářů o automobilových závodech ... Některé scény byly opravdu přehnané, ty skoky automobilem vzduchem, nebo když z vrtulníku shodil lana a auto zavěsili pod vrtulník a pak s ním letěli ... Film jsem dokoukal kvůli Imogen Poots, které role sedla, jako ušitá. A ještě byl dobrý ten černoch Scott Mescudi, co létal, byl vtipný a zábavný.
Sousedi (2014)
Tenhle film podruhé vidět vůbec nechci. Tak tak jsem jej dokoukal. Zasmát se nebylo čemu. Bolela mě hlava z té smrště dialogů o ničem. Někdy méně bývá více. A jediné, co si budu pamatovat je šikovná malá holčička, jinak vůbec nic.
Sex Tape (2014)
začátek byl ještě v pohodě, vypadalo to na dobrou komedii. Upřímně, trailer byl sestříhaný dobře, a myslím, že by stačil. Nechápu, proč dali dohromady Diaz se Sagelem. Vůbec mi k ní neseděl, navíc ta trapná scéna se psem, to už jsem nedal. V poslední době jsou komedie spíš o tom, že se nezasmějete, jen posloucháte smršť rádoby vtipných dialogu, které vůbec vtipné nejsou. Někdy méně bývá více.
Hlas (2013)
Takové příjemné nezávislé filmové pokoukáníčko ze světa tvorby filmových trailerů, které každý máme rádi. A jaký to je prý byznys... pár vtipných momentů ve filmu je, ale mohlo jich být více. Třeba scénka, kdy hovoří s ruským akcentem ... atd.
Šéfkuchař na grilu (2014)
Reklama na rychlé občerstvení a jak naučit rodiče tweetovat. Nebezpečí přejídání v průběhu filmu je velké. A neustálé poučování malého synka mi taky lezlo na nervy.
Muž v povětří (1955)
Film poplatný své době, bohužel. Ale Vlasta Burian jako vynálezce v sirkárně svou roli odehrál bravurně. Líbil se mi i R.Hrušínský, F. Filipovský. Pobavila i Růžena Šlemrová ... rozesmála mě scéna, kdy pokládá na vodu pecen chleba a pronáší větu, že se zastaví na místě, kde je utonulý (Čáp) a scéna má pokračování, kdy Čáp předá pecen zpátky R.Šlemrové a říká ... pro slepice bude ještě dobrý.
Osamělý jezdec (2013)
Pěkný film, dobrá hudba, spousta akce a hlavně suchý humor Johna Deppa.
Grace, kněžna monacká (2014)
O čem to vlastně bylo? Že se vzdala herectví a filmu ve jménu lásky a rodiny? To jí ale muselo být jasné v momentě, kdy si knížete vzala. Že ji nebudou mít rádi? No jistě, protože v Monacu nevyrůstala a nežila. Že nebude mít žádné přátele? Člověk je vždycky na všechno sám. Z životopisného hlediska jsme se nedozvěděli více, než z období, kdy žila v Monacu. Připadalo mi, jako bych sledoval Discovery chanel ... podporování manžela, výchova dětí, politikaření 60 let ... tohle mě vážně nebavilo a podruhé tento film vidět nemusím.
Ožralý Štědrý večer (2011)
Dobrý herec zahraje všechno i sjetého nebo ožralého vypravěče. Bohužel tohle je nuda, naštěstí jen pětiminutová. Jim Carrey jako Santa není k poznání. Však se mrkněte ... http://www.funnyordie.com/videos/d044421cd6/drunk-history-christmas-with-ryan-gosling-jim-carrey-and-eva-mendes