Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (16)

plakát

Dařbuján a Pandrhola (1959) 

Ta pohádka na mě působí tak špatně, že ji nemůžu ani slyšet..

plakát

Barva kouzel (2008) (TV film) 

Buď jsem to nechápala.. nebo jsem půlku prospala..

plakát

Kung Fu Panda 2 (2011) 

Dívala jsem se na to 3x a pokaždé jsem usla... Po čtvrté se na to už určitě dívat nebudu..

plakát

Pařba v Bangkoku (2011) 

Oproti Vegas slabota. Hvězdičky jen za Coopera a hlášku o ledním medvědovi.

plakát

Pokémon (1997) (seriál) 

Ták.. kvůli tomuhle jsem každej den vstávala snad o 5 hodin dřív, než jak vstávám teď. Ash byl prostě borec a o pokemonech se mi aji zdávalo! Nenechala jsem si ujít ani jedinej díl.. Jednou když jsem jela na prázdniny na chatu, musela u toho sedět mama a nahrávat mi to. Nemůžu teda zkousnout ty nové díly.. není nad to vzrušením ani nespát a čekat, kdy se z Charmandera vyvine Charizard, nebo kdy Jiglipuff zase někoho uspí.. OOhh.. jak já chtěla Rapidashe na dvorku. Jak píšou ostatní.. Je to legenda.. Nechápu, jak někdo může dat odpad!!

plakát

Walker, Texas Ranger (1993) (seriál) 

2 * jen za to, že jsem na to čuměla a dokonce mě to bavilo, když jsem byla malá.

plakát

Prolhané krásky (2010) (seriál) 

Nevím, co k tomu říct. Prostě mě to baví! Být v kůži některé z dívek, tak si hodím mašli. J eto napínavé.. akční a romantické zároveň. Má to všechno, co mám ráda a konečně seriál o něčem, co ještě v žádném jiném seriálu nebylo. Hudba je senzační. Hned po každém dílu si písničky musím stáhnout. Každou z holek má u mě nějaké plus a mínus. Některé mám radši, některé mi do oka moc nepadly. Musím přiznat, že některé scény mi připadly trochu trapné.. Ale koukám se na to prostě ráda a pokaždé se nemůžu dočkat dalšího dílu!

plakát

Červená Karkulka (2011) 

Příběh mě nadchl a některé scény byly tak kouzelné, že jsem musela dát stopku a na chvilku se zasnít. Catherine opět nezklamala. *Skvělá hudba, napětí, akce, sladká Amanda, výborní herci* a musím přiznat, že tak trochu i moje srdeční záležitost. Mě se to prostě líbilo.