Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (344)

plakát

Velká ryba (2003) 

Pastelkový Burton. Nádhera :)

plakát

Smrt jí sluší (1992) 

Nemám rád Willise. Pokud to nestačí, tak ani po opakovaném zhlédnutí mne film nepřesvědčil. Škoda, téma by se zajisté dalo pojmout mnohem zajímavěji. (K. Čapek by asi chtěl něco dodat.)

plakát

Transformers 3 (2011) 

Explosions! Part Three: Because Screw You, That's Why

plakát

Transformers: Pomsta poražených (2009) 

Explosions! Part Two: Explosions Explode "Všecho víc" není zrovna ideálním způsobem natočení pokračování filmu o hračkách. Zejména když jediné, čím původní film vyniká, je přeplácaná scéna.

plakát

Transformers (2007) 

Explosions! Part One: Rise of Product Placement Nejsem dostatečným Američanem na to, abych adekvátně ocenil kvality (?) tohoto veledíla. Nicméně jako výsledek rovnice kolej+alkohol je to poměrně přijatelné.

plakát

Doppelgänger (1969) 

Vůbec to není špatné, ale vždy si raději vyberu Vesmírnou odysseu.

plakát

Kim Possible (2002) (seriál) 

Jsem špatný a zvrácený člověk, když se mi líbí něco takového? Ne, vážně... Kdybych byl o deset let mladší, asi bych to fakt žral.

plakát

Have Dreams, Will Travel (2007) 

Jsem nadšen. Nádherný film o lásce, přátelství a odhodlání najít své místo ve světě, který si mě získal dechberoucím výkonem obou dětských herců. Je až k podivu, že aniž by to působilo směšně, úžasně ukecaná malá encyklopedie Cassie a zanedbávaný Ben se zabývají neuvěřitelným množstvím dospělých témat. Celým filmem se navíc line příjemná ambientní hudba v jižanském duchu, což jen umocňuje silný dojem. Jediný zápor je pro mě již mnohokrát zmiňovaná obtížná dostupnost filmu.

plakát

Záhada Blair Witch (1999) 

Donekonečna kopírovaný film, na kterém lze pozitivně hodnotit snad jen obrovský úspěch u diváků. Na mne bohužel tento styl nepůsobí a jsem proto vůči dílu značně skeptický. Asi jsem to nepochopil.

plakát

Červená Karkulka (2011) 

Jen pár postřehů a poznámek: S filmy pohádkou inspirovanými se roztrhl pytel. A dobře to rozhodně není, protože si námět každý uzpůsobí podle svého. Pokaždé z toho vznikne přiteplená splácanina typu Twilight, protože to prostě letí. Karkulka výjimkou opravdu není. -- Velké oči měla mít babička, sakra! -- Gary Oldman? Jako fakt? Co se mu přihodilo, že to vzal? -- Vlkodlak by měl být ztělesněním bestiální zuřivosti a brutality. Místní stvůra tyto vlastnosti asi ztratila při toulkách po lese a naučila se intrikám. A telepatii. Bleh. -- Vesnická kalba. Super. Všichni vypadali, jako kdyby místo večeře sežrali kýbl extáze. -- Zima nikomu evidentně nevadí. Já běžně běhám ve sněhu pouze v tričku a teplácích. -- Jsem uražen. A co si musí myslet chudáci bráchové Grimmojc! Hodnotím nízko a líto mi to není.