Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (110)

plakát

Love, Death & Robots - Tajná válka (2019) (epizoda) 

Tohle nebyl film nýbrž rádoby silná cutscéna z nějaké mainstreamově střílečky. Ohavné uncanny valley postavy, stupidně américky pojatý Rusové co pořád říkají "comrade" a mluví anglicky s (pseudo)ruským přízvukem, tisíckrát omletá formule "nacisti a okultismus" tentokrát veleoriginálně pozměněná na "sověti a okultismus", spousta krvavých detailů, které mají tu šarádu udělat "drsnou a dospěláckou" a samozřejmně, i uprostřed Sibiře vyškrábneme nějaký ty kozy, protože to, že jste rozpáraná lidská obětina zlých kultistů ještě neznamená, že nemůžete posloužit jakou kousek pěkného masa na koukání pro diváky. Eww. Po zklamání z první poloviny série a několika nadějných epizodách druhé poloviny přišel na úplném konci zase pád do sraček a tento poslední díl mi přišel snad úplně nejhorší.

plakát

Love, Death & Robots - Alternativní historie (2019) (epizoda) 

Ne všechno, co je komicky animované a absurdní bude i vtipné. Nezajímavé, bez pointy, pouze nikam nesměřující sled nápadů s prepubertálními fórky. Byť teda oliheň na Měsíci to mírně vylepšila.

plakát

Love, Death & Robots - Doba ledová (2019) (epizoda) 

WTF. A ano, pokud by vás to zajímalo, i do haluz epizody o lidičkách z mrazáku se dají nacpat naprosto nepatřičné hemzy o sexu ("už se těším jak tu spolu budeme mít sex, hoho, protože jsme dospělí lidé a máme sex, hoho!") a dick jokes. Wow, such mature.

plakát

Love, Death & Robots - Mrtvý úhel (2019) (epizoda) 

Krátká akce s minimem zápletky, ale na ten rozsah dobře nahozenými svébytnými charaktery, humorem, který se obejde bez prsou a penisů, a koncem s pointou. Nijak zvlášť mě to nenadchlo, ale je to jeden z těch lepších dílů.

plakát

Love, Death & Robots - Zimova modř (2019) (epizoda) 

Ano! Tohle bylo geniální. Konceptuální umění, roboti, láska, hledání vlastní identity a návrat do sebe sama. Krásný, neokoukaný vizuální styl. V této sérii jeden z pár klenotů mezi samými obyčejnými či vyloženě ošklivými šutry.

plakát

Love, Death & Robots - Šťastná 13 (2019) (epizoda) 

Mariňákodlaci byli příkladem toho, jak se vojenská povídka nedělá. Lucky 13 je naopak příklad toho, jak se to dělá: je tam hrdinka s nějakým charakterem, odvaha, kamarádství, sebeobětování a má to příběh a konec. Za mě moc fajn díl.

plakát

Love, Death & Robots - Noc ryb (2019) (epizoda) 

Povídku znám a toto její zpracování se mi opravdu líbilo. V pár minutách skvěle nahozené charaktery a vybudovaná atmosféra (pouště i moře) předávající tu směs magie a hrůzy. (Smrtelně mě ale urazil apex predátor anomalocaris pojatý jako pidižvík sežraný rybou. WTF!)

plakát

Love, Death & Robots - Pomocná ruka (2019) (epizoda) 

Jednoduchá premisa, syrové a relativně realistické pojetí, uvěřitelné emoce, hrdinka co musí prokázat odvahu a něco obětovat. Na krátký thriller na téma "astronaut nedobrovolně volně v kosmu" je to akorát.

plakát

Love, Death & Robots - Měňavci (2019) (epizoda) 

Oh boy. Námět jak z pera hrozně drsnýho dvanáctiletýho fanouška COD a vlků s tím, že co chybí v zápletce (tj. hodně, je plytká a bez nápadu) doženeme tím, že to pomarinujeme (see what I did here?) v testosteronu, okořeníme (pro změnu!) oplzlýma mezinámachlapama kecama a spoustou krve a brutálních detailů. To celé ve skororealistické animaci ze samého srdce uncanny valley.

plakát

Love, Death & Robots - Skládka (2019) (epizoda) 

Nemá to děj, nemá to pointu, je to za každou cenu nechutný a oplzlý. Má to jeden nápad a shock value, jinak nic.