Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Přátelé

Přátelé (1994)

Ve své stupiditě geniální seriál. --- Sukničkář Joey (MattLeBlanc), pošahaná Phoebe (Lisa Kudrow), ukecaný Chandler (Mathew Perry), pořádkem posedlá Monica (Courteney Cox), nejistý Ross (David Schwimmer) a naivní Rachel (Jennifer Aniston) – povedená šestice kamarádů z New Yorku řeší životní trable s humorem sobě vlastním v nejpopulárnějším komediálním seriálu všech dob. --- Infantilní a vypatlaný Joey (MattLeBlanc), svým bláznovstvím protivná Phoebe (Lisa Kudrow), hubou nevymáchaný a za každé situace rádoby vtipný Chandler (Mathew Perry), rádoby dominantní, pořádkem posedlá a občas dost sobecká Monica (Courteney Cox), za každé situace trapný, ale precizně intelektuální Ross (David Schwimmer) a jednoduchá fiflena Rachel (Jennifer Aniston) – povedená šestice "blbů" z New Yorku řeší životní nesmysly s humorem nikomu vlastním v nejpopulárnějším "komediálním" seriálu všech dob.

Dr. House

Dr. House (2004)

Zpočátku - asi tak první tři série - je zábavné, jak si House dělá ze všeho a všech prdel. Jeho cynismus, pragmatický chladný realismus a občas infantilní chování, které kompenzuje svými až geniálními diagnostickými vlastnostmi, dává seriálu správný říz. Vše se tedy točí kolem něho, kolem jedné postavy, Hugh Laurie tedy musí ze sebe ždímat maximum, aby to za něco stálo, což se mu bravurně daří, leč v dalších sériích, počínaje čtvrtou to už je pořád to samé, jen nastavovaná kaše, kam se občas přimíchá nějaká vsuvka v podobě jiné postavy, která kompromituje House, nebo nějaká rádoby sci-fi epizodka, atd. Zkrátka pak už jen tvůrci natahují fusekli, a to si radši pustím místo seriálu na pokračování hezký ucelený celovečerní film.

Plastická chirurgie s. r. o.

Plastická chirurgie s. r. o. (2003)

Hodnotím dost zpětně. Je tomu pár let, co jsem na tohle čuměl fakt rád. Celkově mi seriál nepřišel tak zajímavej či dobrej. Jediný, co mě trklo opravdu do očí, byl ten rozdíl mezi dvěma ústředními postavami: Christian - narcis, prachy vydělává jen na sebe, šuká, kde může, vidí jen sebe, všichni mu jsou u prdele. Sean - vydělává pro rodinu, snaží se jak může, aby se měli dobře, myslí nejdřív na ostatní, pak na sebe a nakonec on je na tom nejhůř. V tomto paradoxu je Nip/Tuck nepřekonatelná! Poslední dvě série jsou ovšem pro mě velmi nudné. P.S. Největší kokot seriálu je ten syn Seana! Takovej nepovedenej klon Michaela Jacksona. Fuj Tajbl!

Futurama

Futurama (1999)

Když máte mladšího bráchu, občas na to koukáte s ním a občas se i upřímně zasmějete. Matt Groening a David X. Cohen jsou geniální magoři!

Dva a půl chlapa

Dva a půl chlapa (2003)

Nejsem seriálový divák. Ale tento počin je jeden z mála, co u mě dokázal vyvolat ty nejprotichůdnější pocity. Proto 4*. Od nenávisti, závisti, odsuzování přes upřímný smích, lítost a soucit. Seriálů jsem sledoval pomálu. Tenhle mě pobavil zatím opravdu nejvíc. Byl mi svým způsobem humoru "nejblíž". Tam, kde "Přátelé" mi příjdou vyloženě dementní, tak tady mi příjde vtipné a trefné.(Ad: 29.9.2011 - i bez Ch. Sheena to neni špatné. Taky se pobavim. Ashton Kutcher se u mě svou ztřeštěnou rolí zachránil. Doteď, kde jinde hrál, mi přišel absolutně stupidní. Ale tady z něj vymáčkli co se dá.) Ad: 30.5. 2012 - už je to hodně trapné. Natahování děravé ponožky. Končím. Škoda Charlie! Byls fakt dobrej.

Živí mrtví

Živí mrtví (2010)

Začátek velmi dobrý. Takový velmi povedený, notně natažený celovečerák o "Zombies". Poslední dva díly série I. pak pokulhávají a spíše už nudí. Tak už to ale bývá. Žádný seriál nemůže bavit MĚ (každého) s každým dílem. Uvidíme, co vymyslí dále. Ad: únor 2015 - pátá série je totálně o ničem, tuna stupidních keců a výrazů. zvraty se jen opakují, nechutně nastavovaná kaše. hrůza - měli by to už utnout - ještě že na začátku pětky byla taková akce, která vydala za všechny předchozí série. jinak je to už vyčerpané a není už jediná postava, která by mě v tomto seriálu počínaje pátou sérií nes . . . . !!! - dokoukám jen ze zvědavosti a setrvačnosti, ale absolutně mě to nebaví.

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Čtyři hvězdičky patří hlavně sérii I. a II. Ty další jsou spíše natahování, ždímání vkusu diváka a financí - a čím dále, tím více trapné a prosté.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Když máte mladšího bráchu, občas na to koukáte s ním a občas se i upřímně zasmějete. Matt Groening je geniální magor!

Star Wars: Klonové války

Star Wars: Klonové války (2008)

Díly první série velmi dobré. Záživné, atmosférické, drsné na animák a zároveň vtipné. Poslední díly první série dokonce dojemné. Postavičky se hezky vykreslují - mám možnost sympatizovat a odsuzovat. Pak už to jde z kopce. Zábava jako když natahujete ponožku. A ty další díly jsou opravdu jen natahování "fusekle"!

Akta X

Akta X (1993)

Temné sci-fi příběhy mého mládí. Velmi poutavé, jen výjimečně nudné. David Duchovny mi přišel sympatický a vůči "mimozemákům" sečtělý a Gillian Anderson zase hezká od pohledu a hereckého výkonu.