Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Obsahy (8)

Reptilicus

Reptilicus (1961)

Skupina dánských horníků objeví zmrzlý kus ocasu velkého prehistorického tvora. Ten je dovezen do výzkumné laboratoře, kde však v důsledku nehody rozmrzne a obří příšera pak díky bleskové regeneraci doroste do původní podoby. Dánská armáda se ji musí pokusit zničit dřív, než dorazí do Kodaně, zpustoší ji a zaneřádí zeleným svinstvem...

Sentó šódžo: Či no tekkamen densecu

Sentó šódžo: Či no tekkamen densecu (2010)

Rin je nesmělá a introvertní školačka, kterou spolužačky šikanují. V den svých šestnáctých narozenin se však dozví, že její otec je mutantem z prastaré rasy původních obyvatel Japonska, což z ní činí pokračovatelku dávného klanu a taktéž mutantku. Projeví se na ní její zvláštní schopnosti - ruka se jí přemění v obří pařát s vystřelovacími lanky. Vzápětí je jejich příbytek přepaden ozbrojeným komandem likvidujícím mutanty a během přestřelky jsou zabiti oba rodiče hlavní hrdinky. Ta si to na oplátku vyřídí s celým komandem. Posléze se dostane do společenství dalších zástupců dávného rodu a stane se členkou jednotky mutantů, s kterou se připravuje na chystanou válku proti lidem...

Jak vzbudit Šípkovou Růženku

Jak vzbudit Šípkovou Růženku (2009)

Dokumentární film se zabývá "Zlatým obdobím" Disneyho studia (zhruba 1982 - 1994), kdy zažívalo největší vzestup a slávu. V té době vznikly filmy jako Malá mořská víla, Kráska a zvíře, Aladin nebo Lví král. Jak se z filmu dozvíte, ne vše bylo u Disneyho tak růžové, jak to na první pohled vypadalo. Zuřila tam rivalita na vedoucích pozicích a zaměstnanci dřeli jako mezci. Na pozadí radostných i tragických okamžiků však přicházely na svět skvělé filmy.

Birdemic 2: The Resurrection

Birdemic 2: The Resurrection (2013)

Hejna brutálních ptáků útočí na Hollywood. Se střídavými úspěchy se jim snaží bránit filmový štáb, který musel kvůli apokalypse přerušit natáčení. Hlavní hrdinové se podivným přírodním událostem pokoušejí přijít na kloub. Krvelační opeřenci však nejsou tím jediným zlem, proti kterému budou muset bojovat...

Oh Mikey!

Oh Mikey! (2004) (seriál)

Japonský seriál o americké rodince žijící v Japonsku. Hlavním hrdinou krátkých komediálních skečů je chlapec Mikey, který prožívá absurdní a zároveň zábavné životní situace se svými rodiči, sestřenicí Laurou, spolužačkou Emily, dvojčaty Tonym a Charlesem, učitelem Bobem a dalšími. Všechny postavy jsou reprezentovány staticky naaranžovanými figurínami bez mimiky v obličeji, avšak s neobyčejným smyslem pro humor a schopností se od srdce zasmát.

Cirque du Soleil: Vzdálené světy 3D

Cirque du Soleil: Vzdálené světy 3D (2012) (divadelní záznam)

Mladá dívka prochází mezi pouťovými atrakcemi, až zahlédne cirkusového akrobata. Oba se na sebe podívají a je z toho láska na první pohled. Hrdinka se jde podívat na jeho vystoupení, v rozhodujícím okamžiku však artista dívku zahlédne v hledišti, znejistí a spadne z visuté hrazdy doprostřed manéže. V tu chvíli se zem začne propadat a písek pohltí nejen jeho, ale i onu dívku, která mu přispěchala na pomoc. V tu chvíli se hrdinka ocitá v magické zemi zalité mlhou, ve které se tyčí cirkusové stany a probíhá nekonečné představení umělců všech kategorií ze Cirque du Soleil. A někde tam se nachází i její milý.

Kde je Albert?

Kde je Albert? (2012)

Kamarádky Wren a April se chystají na halloweenskou párty, kterou pořádá jejich školní idol. Společné plány jsou však narušeny, když je Wren nečekaně donucena postarat se o svého hyperaktivního mladšího bratra Alberta a obejít s ním k večeru pár domů. Albert se ale v zástupu koledníků ztratí a Wren nezbude nic jiného, než ho jít hledat. Kromě April jí pomohou ještě další dva spolužáci. Čeká je noc plná nečekaných zážitků.

The Drawn Together Movie: The Movie!

The Drawn Together Movie: The Movie! (2010)

Parta osmi animovaných postaviček je hvězdami televizní satirické reality show s názvem Drawn Together. Úchylně zvrácený pořad plný nahoty a vulgarit, to je přesně to, co televizní diváci chtějí. Jednoho dne však jeho protagonisté zjistí, že jejich sprosťárny už nikdo necenzuruje a dojdou k závěru, že byli zrušeni a odstraněni z programu kvůli nízké sledovanosti. To ostatně potvrdí i zákeřný šéf studia a na osazenstvo domu, kde se show natáčela, pošle speciálního zabijáckého robota, aby je doslova vymazal. Na poslední chvíli je ale zachrání dobrosrdečný producent, jenž si je velmi oblíbil. Hrdinové se na útěku dozvídají pravdu o vlastní totožnosti a vydávají se na pouť za získáním smyslu existence, na jejímž konci by měla podle plánu stát šance vrátit se na televizní obrazovky.

Reklama