Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Pohádka

Recenze (35)

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Naprosto souhlasím s komentářem od POMA, lépe bych to nenapsala. A 4* dávám pouze za herecký výkon DiCapria, toho Oscara by si konečně zasloužil.

plakát

Liberace! (2013) (TV film) 

Podruhé bych na to nešla, přesto musím uznat, že jsem se ani trochu nenudila, nebyly tam žádné hluché místa, mělo to spát a co se týče hereckých výkonů Michaela Douglase a Matta Damona, tam není co dodat, VÝBORNÉ.

plakát

Interview s upírem (1994) 

Podle mě jeden z nejlepších filmů o upírech co jsem kdy viděla. Životní role Toma Cruise a Kirsten Dunst, v žádném jiném filmu jsem je neviděla tak výborně hrát.

plakát

Stmívání (2008) 

Čekala jsem víc. A fakt nechápu jak mohlo vzniknout dalších několik dílů. Je to tak hrozně utahané, na akci čekáte až do konce filmu a i ta je slabá, utahanější film se snad neviděla. A herecké výkony, k těm se snad ani nebudu vyjadřovat. Hrozně mě tento film zklamal.

plakát

Star Trek: Do temnoty (2013) 

To nemělo chybu, nemám slov. A Benedict Cumberbatch, neměl sice moc prostoru se ukázat v plné kráse, ale to co předvedl stálo skutečně za to, jeho výkon předčil všechny ostatní. VÝBORNÝ

plakát

Tenkrát na Západě (1968) 

Vynikající, fascinující, překrásná hudba, která podtrhuje dané situace takovým způsobem, že máte husí kůži po celém těle.

plakát

Nic nás nerozdělí (2012) 

Co na to říct? Nevím, jestli se u takového filmu dá říct "krásné", to se snad u katastrofického filmu nehodí.

plakát

Zkažená mládež (2007) 

Naturalistické, psychologické drama, které ve vám zanechá na hodně dlouho velmi silné emoce.

plakát

Trainspotting (1996) 

Tento film jsem viděla s velkým zpoždením, od doby co vznikl uplynulo mnoho let. A o hodně jsem přišla. Takže, čím dřív jej uvidíte, tím líp. A troufám si říct, že by takové filmy měly být povinné, jako odstrašující případ.