Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Dokumentární
  • Akční
  • Animovaný

Obsahy (4)

Megazvířata

Megazvířata (2009) (seriál)

Šestidílný dokument Discovery Channel. Kombinace výkladu vědců a počítačem animovaných scén s pravěkými zvířaty se snaží divákovi přiblížit jejich způsob života a lovu.

Epizody:
1. The Terror Bird
2. T-Rex Of The Deep
3. Biggest Killer Dino
4. Great American Predator
5. Bear Dog
6. Giant Ripper

Viaje al centro de la Tierra

Viaje al centro de la Tierra (1977)

Profesor Otto Lindenbrok objeví v jedné staré knize zažloutlý list papíru, na němž je zašifrována zpráva. S pomocí svého synovce Axela a jeho snoubenky Glauben text rozluští a dozvídá se tak o vědci, který před lety podnikl cestu do středu Země. Zorganizuje expedici na Island a spolu se svým synovcem, jeho snoubenkou a islandským průvodcem Hansem se vydává na dlouhou a nebezpečnou cestu do hlubin Země, aby zjistil, že tajemný vzkaz na listu papíru nelhal. Expedice na své cestě objeví les obrovských hub, gigantické želvy, pravěké ještěry a obrovského lidoopa, který žije na velkém pohřebišti plném koster různých pravěkých zvířat.

Unknown Island

Unknown Island (1948)

Dobrodruha Teda Osborna přesvědčí k financování výpravy do Jižního Pacifiku, kde se pravděpodobně nachází neprobádaný ostrov obydlený dinosaury. Najaté lodi, která má výpravu dopravit na místo určení, velí kapitán Tarnowski, nemilosrdný alkoholik trpící malárií. Po vylodění na ostrově členové posádky záhy zjišťují, že příběhy, které slyšeli, byly pravdivé. Přežijí, aby mohli světu sdělit, co objevili?

Dinosaurus!

Dinosaurus! (1960)

Film vypráví o Američanech, kteří budují na jednom z ostrovů v Karibiku přístav. Při své práci zde náhodou naleznou dva dinosaury, Apatosaura a Tyrannosaura a společně s nimi i pračlověka, tito tvorové zde byli zmrazeni několik milionů let. Během noční bouřky jsou zasaženi bleskem a přivedeni zpět k životu. Ostrované netuší, že jsou dinosauři naživu, protože díky zuřící bouřce neslyší jejich řev. Společně s ještěry ožije i pračlověk, kterého se ujme místní chlapec Julio a společně s Apatosaurem zažívají sérii neobvyklých příhod. Ostrované mezitím našli útočiště před Tyrannosaurem ve staré pevnosti, chráněné jámou s hořícím palivem, přes kterou se ještěr nemůže dostat. Burt (jeden z Američanů) se ale Tyrannosaurovi postaví.

Reklama