Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (48)

plakát

Robbie Williams (2023) (seriál) 

Tak takhle si přdstavuju dokument o nějaké osobnosti! Naprosto boží.

plakát

Lego Masters (2022) (pořad) 

Docela mě to baví ale tí moderátoři to je něco strašnýho. Kde proboha vyhrabala tu krávu na to se fakt nedá koukat. Zkoušel jsem zavřít oči ale nedá se ani poslouchat – je to fakt šílený.

plakát

Super mazlíčci (2019) odpad!

Kristova noho...tohle je tak na BLESK DVD za 29 Kč nebo kolik to stojí. Vzal jsem děti do kina a po deseti minutách už jsem litoval. Film je tak nudnej a trapně udělanej, že lidi odcházeli z kina. Já zůstal jen kvůli dětem. Zápletka 0, animace -10. Je to opravdu stašný. Prosím nechoďte na to a neudělejte stejnou chybu jako já. Myslím, že pokud budete doma koukat na zeď pobavíte se víc a líp! Nechápu, že to šlo do kin. ODPAD ODPAD ODPAD!!

plakát

Plán útěku 2 (2018) odpad!

doprdelecotosakrabylokurva.com hlavně netočte trojku, zbožňuju Stallona, ale tohle fakt dojebal. To je tak strašný, že to škodí i prvnímu dílu. Bojim se dalšího filmu se Stallonem a doufám, že tohle byl jen děsivej omyl a že si mistr jen pořádně nepřečet scénář než to podepsal

plakát

Hodinový manžel (2014) odpad!

ani to nezkoušejte...a ten slovák tam to je ubohý. Proč?

plakát

Noc na Karlštejně (1973) 

nikdy jsem to nevydržel ž do konce a myslím, že jsem o nic zásadního nepřišel... jedna hvězda za to, že překecali Marvana, aby se toho braku účastnil.

plakát

RYTMUS sídliskový sen (2015) 

oo jaké překvapení .... Rytmus nám tuší, že je tak trošku cigán. Kdo by mu tohl mít za zlé je to prostě cigán...o čem jiném tento dokument je prosím? Všechno je tak nahráné, že je to až trapný. To jak ho překvapí v jeho detském pokojíčku je hrozně trapny. sorry nemůžu si pomoci. Sorry Patriku tohle se nepovedlo. Nemám tě rád, ale přesto ti fandim. Cikáni potřebujou vzor:-)

plakát

Tvoje tvář má známý hlas (2016) (pořad) odpad!

Tak tohle už je do nebe volající. Věrší zhovadilost už asi fakt nešlo dát dohromady.... Trapná ubohá nuda. Stydim se, že si v tomhle národě musim platit tv vysílání!!

plakát

99 domovů (2014) 

Zápletka jak z pera dítěte prvního stupně pomocné školy. Ani nevim za co dávám ty dvě hvězdy...