Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (630)

plakát

Počátky (2014) 

Debilita, hraniční imbecilita, ošizené geny, sociální deviace, subhumanity, bytostný odpod k bytí. Je zatraceně těžké soudit. Není to fér. A je mi to líto.

plakát

Ve při (2023) (seriál) 

Příliš duchaplné sentimentality, neuchopitelné introspekce a roztahaných dialogů. Režie a hudba na úrovni. 🎬 50%

plakát

Nezvěstní: Závod s časem (2023) (seriál) 

Spíš než dokument je to reality show o pátrání po zatoulaných smažkách z mobilheimu. Moc upovídané a málo podrobností. 🎬 50%

plakát

Nevyzpytatelné cesty Boží (2022) 

Typická španělská od začátku předvídatelná děravá utahaná popcornová slátanina pro povrchní publikum. 🎬 50%

plakát

Pornhub: Sex, prachy a internet (2023) 

Jako, jo, je to bezvýznamný dokument, prakticky odpad, ale za ten kvikot kurev, kterým někdo sáhl na love, si jednu pecku zaslouží.

plakát

MH370: Ztracené letadlo (2023) (seriál) 

Uh, ještě že to nepřekročilo ty tři díly, protože už mě pomalu začínal svědět mozek. Tenhle případ jsem nikdy nesledoval, a tento dokument jen potvrdil, že opravdu nebylo proč jej sledovat. Nějakým ťamanům (bez urážky) se kdesi v Pacifiku, anebo možná více jakoby vlevo dole až v Indickém oceánu ztratí letadlo, to je mi záhada.

plakát

Schodiště (2022) (seriál) 

Béčkový pisálek brutálně umlátí svoji ženskou, a pak už jen zatvrzele opakuje, že to byla nehoda. Porota ho odsoudí, ale díky procesní vadě je po pár letech na svobodě. Když máš scénář, dobré herce i režii, tak nakonec i ten bič upleteš. 🎬 70% Jo, abych nezapomněl: Sovy nejsou, čím se zdají být. :D

plakát

Úplně cizí lidé (2021) (seriál) 

Ten typ seriálu, který namísto gradace rozbředává, až nakonec zůstane jen úleva, že jste to konečně dokoukali. Na začátku se zajímavě profilují postavy, utvářejí vztahy a buduje napětí, přičemž už od poloviny je třeba přeskakovat, jak jsou scény roztahané. Ve výsledku pak nezůstává žádný zajímavý motiv a jen pramálo sympatií  pro jednotlivé postavy.

plakát

Úniková hra: Turnaj šampiónů (2021) odpad!

Nevím, co říct. Tady jsem si připadal jako ta hlavní postava v Mechanickém pomeranči, anebo jako po výslechu u státní bezpečnosti. Bylo mi z tohohle prostě fyzicky nevolno. Nejhorší možné hodnocení a půlka neurolu kupodivu přinesly určitou katarzi.