Ve při (2023) (seriál)
Příliš duchaplné sentimentality, neuchopitelné introspekce a roztahaných dialogů. Režie a hudba na úrovni. 🎬 50%

Nezvěstní: Závod s časem (2023) (seriál)
Spíš než dokument je to reality show o pátrání po zatoulaných smažkách z mobilheimu. Moc upovídané a málo podrobností. 🎬 50%

Nevyzpytatelné cesty Boží (2022)
Typická španělská od začátku předvídatelná děravá utahaná popcornová slátanina pro povrchní publikum. 🎬 50%

Pornhub: Sex, prachy a internet (2023)
Jako, jo, je to bezvýznamný dokument, prakticky odpad, ale za ten kvikot kurev, kterým někdo sáhl na love, si jednu pecku zaslouží.

MH370: Ztracené letadlo (2023) (seriál)
Uh, ještě že to nepřekročilo ty tři díly, protože už mě pomalu začínal svědět mozek. Tenhle případ jsem nikdy nesledoval, a tento dokument jen potvrdil, že opravdu nebylo proč jej sledovat. Nějakým ťamanům (bez urážky) se kdesi v Pacifiku, anebo možná více jakoby vlevo dole až v Indickém oceánu ztratí letadlo, to je mi záhada.

Dívka z Vatikánu: Zmizení Emanuely Orlandi (2022) (seriál)
Grandiozní čurákovina od blbů pro blby. Amen.

Schodiště (2022) (seriál)
Béčkový pisálek brutálně umlátí svoji ženskou, a pak už jen zatvrzele opakuje, že to byla nehoda. Porota ho odsoudí, ale díky procesní vadě je po pár letech na svobodě. Když máš scénář, dobré herce i režii, tak nakonec i ten bič upleteš. 🎬 70% Jo, abych nezapomněl: Sovy nejsou, čím se zdají být. :D

Úplně cizí lidé (2021) (seriál)
Ten typ seriálu, který namísto gradace rozbředává, až nakonec zůstane jen úleva, že jste to konečně dokoukali. Na začátku se zajímavě profilují postavy, utvářejí vztahy a buduje napětí, přičemž už od poloviny je třeba přeskakovat, jak jsou scény roztahané. Ve výsledku pak nezůstává žádný zajímavý motiv a jen pramálo sympatií pro jednotlivé postavy.

Úniková hra: Turnaj šampiónů (2021)
Nevím, co říct. Tady jsem si připadal jako ta hlavní postava v Mechanickém pomeranči, anebo jako po výslechu u státní bezpečnosti. Bylo mi z tohohle prostě fyzicky nevolno. Nejhorší možné hodnocení a půlka neurolu kupodivu přinesly určitou katarzi.

Voyagers - Vesmírná mise (2021)
Píše se tu, že film je nevhodný pro děti. To mi teda vysvětlete pro koho vhodný je, protože takovouhle triviální a předvídatelnou připitomělost bych si příště fakt rád odpustil.