Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Romantický
  • Dobrodružný

Recenze (20)

plakát

Zkus mě rozesmát (2011) 

3,5 pro uspřesnění - trapných momentů nebylo tolik a podařených vtipů naopak bylo o něco víc, než jsem čekala. Nejhorší byl pseudoněmec a asi bychom se obešli i bez flashbacku hned na začátku. Jinak mezi Aniston a Sandlerem to jiskří a člověk jim to žere i s navijákem. Není to tak dobré jako "Love and other drugs", ale film rozhodně patří mezi ty lepší romantické komedie.

plakát

Normalis (2010) 

Pouze souhlasný komentář s těmi předchozími - krásná podívaná, dobové detaily neskutečně dotažené, hudba parádní, herci také, ale obsahově nesnesitelně dlouhé, člověk s postavami nic necítí, a tak ho po úvodní půlhodince přestávají zajímat. Každopádně klobouk dolů před panem režisérem. Holt jen příště nechat scénář na někom jiném.

plakát

Poznáš, až to přijde? (2010) 

Takhle už mě dlouho žádný film neiritoval. Ani jsem ho nakonec nedokoukala... není to komedie, není to romantické, je to otravné.

plakát

Odnikud někam (2010) 

Hezký film o ničem. Aspoň já jsem v něm žádnou hloubku neviděla, respektive jsem si neuvědomovala, že se hlavní představitel ohlíží za svým dosavadním životem, jak píše distributor. Prostě mě to bavilo, Elle Fanning hrála podle mě skvěle, ale jednou a dost.

plakát

Správci osudu (2011) 

Chemie mezi Damonem a Blunt je neskutečná, člověk má z toho na tváři skoro po celou dobu filmu přiblblý úsměv. Ani mi nevadilo, že správcové osudu se jen tak míhají filmem a nejde se víc do hloubky. I když v mapkách bych se chtěla orientovat o něco víc :) Příběh drží pohromadě, má spád, dialogy hlavu a patu. Velmi příjemně strávený pobyt v kině a vydařený debut.

plakát

Fighter (2010) 

Christian Bale - WOW. Ale bohužel to bylo jediné wow z celého filmu. Jinak je to takové hezké, má to švih, za zmínku a plusové body stojí i výkon Melissy Leo. Atmosféra nějakého malého amerického městečka taky parádní, včetně všech Mickyho sester. Ale to je asi tak všechno. Mark Wahlberg je nemastný neslaný, vystačí si se dvěma výrazy... Nevadilo mi film vypnout a dodívat se na něj až druhý den. A to u dobrých filmů nebývá.

plakát

Rango (2011) 

Tohle je velká jízda. Animák tak parádní, že to opravdu asi bude vrchol sezóny. Body dostává za všechno tak ošklivé, až je to krásné, za hudbu od Johanna Strausse až po Pulp Fiction a neotřelý humor skoro v každém momentu. Jen škoda, že ke konci příběh trochu slábne. Kam se poděla voda mohli scénaristé vymyslet stejně netradičně, jak to dělají ve třech čtvrtinách filmu. No a hlas Johnyho Deppa je pak už jen velmi šťavnatou třešničkou na dortu.

plakát

Záložní plán (2010) 

Ufff, vubec nic inovatorskeho... maximalne par nechutnych zaberu, ktere bezne v romantickych komediich nevidame a ani nechceme videt.

plakát

Kick-Ass (2010) 

Výtečná filmová pochoutka s výtěčným soundtrackem, životní rolí Nicolase Cage a kick-ass slečinkou Chloe Moretz.