Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Dokumentární
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (245)

plakát

Tohle jsme my (2016) (seriál) 

Seriál, který vás chytne za srdce ať chcete nebo ne. Uvěřitelné, lidské, hřejivé, dojemné, vtipné, dramatické, smutné......a to hodně.

plakát

Tvoje tvář má známý hlas (2016) (pořad) 

Ve světě, kde existuje Game of Thrones, Ray Donovan, House of Cards, 11.22.63, .... lidé tečou z tohohle.

plakát

Jak vyrobit vraha (2015) (seriál) 

Už dlouho mě něco takhle nesebralo. Jsem pár minut po shlédnutí, je mi fyzicky zle a nejsem ze sebe schopná vyplodit kloudnou větu.....podívejte se na tento dokument a pochopíte.

plakát

Narcos (2015) (seriál) 

Výčet superlativů na tenhle seriál by byl nekonečný - takže stručně, jasně. Narcos je absolutní seriálovou bombou a jeden z nejlepších seriálů, který kdy vznikl. Kdo neviděl, nechť napraví - přicházíte o hodně :-)

plakát

Nevyjasněné zločiny Roberta Dursta (2015) (seriál) 

Ten závěr, ta Durstova poslední věta....z toho mě bude tutově ještě pár dní mrazit! Takto strhujícím způsobem zpracovaný dokument se vidí málokdy a opravdu stojí za to ho vidět.

plakát

Hon na lišku (2014) 

Deprese......děsivého podivína v podání Carella chci co nejrychleji vymazat z hlavy

plakát

Kdo přežije - Cagayan (2014) (série) 

Jde o 28.řadu, takže se to zdá až neuvěřitelné, ale je to tak - Survivor: Cagayan je jednou z absolutně nejlepších sérií! Osobně u mě předčila i dosud nepřekonanou Survivor: Heroes vs. Villians.

plakát

Kingsman: Tajná služba (2014) 

Matthew Vaughn nezklamal, ani v nejmenším a plus ještě přidal nejlepší ohňostroj v dějinách!!!!

plakát

Případy 1. oddělení (2014) (seriál) 

Skutečně bych ani ve snu nevěřila, že v dnešní době řeknu o nějakém českém, novodobém seriálu, že je zatraceně dobrý. Ale nemožné se stalo skutečností - Případy 1. oddělení je po dlouhé době dílo, na které se dá koukat, aniž by divákovi bylo trapně nebo fyzicky nevolno (zdravím tvůrce a protagonisty Ordinace v růžové zahradě). Skvěle napsaný, perfektně a přirozeně odehraný, napínavý a celkově solidně zpracovaný seriál - to jsou Případy 1. oddělení. Tleskám!