Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární

Obsahy (17)

Výlet s mámou

Výlet s mámou (2012)

Příběh o vynálezci (Seth Rogen), který se společně se svou matkou (Barbra Streisand) vydává na cestu kvůli prodeji jeho nového vynálezu a také za hledáním ztracené lásky.

Volte mě!

Volte mě! (2012)

Film o dvou soupeřících politicích (Will Ferrell a Zach Galifianakis), kteří bojují o to, aby mohli zastupovat malé městečko v Severní Karolíně v Kongresu USA.

Na slovíčko s Otakarem Černým

Na slovíčko s Otakarem Černým (2009) (seriál)

Publicistický pořad České televize, ve kterém si šéf sportovní redakce přivádí do studia různé hosty a poté s nimi rozebírá jejich výkony a plány do nadcházejících let.

Česká pokerová tour

Česká pokerová tour (2011) (pořad)

Magazín o jedné z nejpopulárnějších karetních her současnosti, kde vystupují nejlepší hráči pokeru z České republiky, Slovenska, ale také například z Itálie a Německa.

Fracek

Fracek (2011)

Třináctiletá dívka z Nebrasky Luli (Chloe Moretz) uteče od svých alkoholických rodičů a sebere jim pistoli. Narazí na dívku Glendu (Blake Lively), která se ji ujme a začne ji ochraňovat. Glenda je ale vychytralá a tak používá mladou Luli k loupežným přepadením a když si dívky myslí, že jsou jejich životy ničím neohroženy, objeví se na scéně nevyzpytatelný tulák Eddie (Eddie Redmayne).

Kronika

Kronika (2012)

Tři kamarádí ze střední školy získají nadpřirozené schopnosti a provedou neuvěřitelný objev. Brzy si však uvědomí, že se jejich životy vymykají kontrole a začnou se také ukazovat temnější stránky jejich schopností.

Dítě Bridget Jonesové

Dítě Bridget Jonesové (2016)

Bridget Jonesová (Renée Zellweger) je konečně téměř spokojená žena. Má slušnou práci a postavení, hodného přítele (Colin Firth), ale k úplnému štěstí jí ještě chybí malé děťátko. Po nějaké době Bridget otěhotní, ale nastane problém. Je otcem dítěte její přítel Mark, nebo sukničkář Daniel (Hugh Grant)? Bridget tak bude opět muset volit mezi dvěma muži.

Division III: Football's Finest

Division III: Football's Finest (2011)

Když hlavní trenér fotbalu nečekaně zemře, budoucnost místního fotbalu je v ohrožení. Tým navíc nevyhrál už celých deset let žádnou trofej, ač se o to velmi snažil. Ze zoufalství tak prezidentka klubu Georgia Anne Whistler nabídne trenérskou smlouvu známému šílenci a zločinci Rickymu Viceovi. Jeho obrovská snaha o dobytí vítězství nakonec obměkčí i samotné hráče, kteří pro to, aby vyhráli, udělají naprosto vše.

The Wicker Tree

The Wicker Tree (2011)

Děj filmu se zaměřuje na osud texaské popové hvězdy Beth (Brittania Nicol) a jejího kovbojského přítele Stevea (Henry Garret). Oba dva jsou silně oddáni evangelické církvi a vydají se šířit slovo boží do Skotska.

Jak porodit a nezbláznit se

Jak porodit a nezbláznit se (2012)

V tomto filmu můžeme vidět úpornou a nekonečnou snahu pěti párů stát se rodiči. Sledujeme jejich přípravy na okamžik, kdy se v jejich životech náhle objeví veliký zlom.

Inferno by Dante

Inferno by Dante (2023)

Film dokumentuje příběh Dantova Pekla o touze stát se nesmrtelným. Celý příběh je koncipován jako cesta v neustálém kruhu a nabízí tak plno nevídaných a jedinečných pohledů na Dantův život.

Miracle Underground

Miracle Underground (2017)

Film vypráví o osudu třiatřiceti chilských horníků, kteří se ocitli tváří v tvář smrti a o jejich sedmnáctidenním pobytu v podzemí, plném naděje na záchranu.

The Creed of Violence

The Creed of Violence (2025)

Příběh se odehrává v roce 1910. Nájemný vrah a vládní agent spojí své síly a pokusí se zastavit organizaci, která pašuje zbraně.

Ranař

Ranař (2011)

Doug Glatt (Sean William Scott) vyrůstá v lékařské rodině, ale díky svým odlišným zájmům si připadá jako cizinec. Jednoho dne navštíví se svým přítelem Ryanem (Jay Baruchel) zápas nižší hokejové ligy. Během zápasu se Ryan vysmívá hostujícímu týmu a vyprovokuje šarvátku. Do ní se zapojí i Doug, který druhý den dostane nabídku práce v hokejovém týmu jako ochránce ostatních hráčů. Hlavní hrdina nabídku přijme a ujme se tak ochrany svých spoluhráčů.

Tisíc slov

Tisíc slov (2012)

Jack McCall ( Eddie Murphy) je výřečný podnikatel, který si pomocí slov poradí v každé situaci. Svého umění si je vědom a tak podvádí, lže a jednoho dne se u něho na zahradě zjeví strom. S každým slovem, které řekne, spadne jeden list a Jack brzy zjistí, že když spadne list poslední, tak zemře. Jack McCall tak úplně změní svůj životní styl a bude se snažit, aby v žádné situaci nemusel říkat nic.

V tátově stínu

V tátově stínu (2012)

Příběh o netradičním setkání otce se synem.
Mladý muž (Paul Dano) vyrůstal bez otce. Vždy si přál setkat se s ním, a aby zahnal myšlenky na nepovedené dětství, vzal práci sociálního pracovníka v místě pro bezdomovce. Právě tady se setkává se svým otcem (Robert De Niro) a oba se snaží vynahradit si ztracené roky a nalézt k sobě cestu.

Madagaskar 3

Madagaskar 3 (2012)

Madagascar 3 začíná právě tam, kde předchozí dva díly skončily. Lev Alex, zebra Marty, hrošice Glorie a žirafa Melman se snaží dostat zpátky do zoo v New Yorku, odkud utekli. Shodou úsměvných náhod skončí v Evropě, kde se stanou součástí pojízdného cirkusu.

Reklama