Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor

Recenze (11)

plakát

Smrtonosná past: Opět v akci (2013) 

Ano, jako v každém druhém americkém filmu. "Dobro" (Amerika) vyhraje nad "zlem." (Rusko) A vyhraje díky předtuše a správným úmyslům. A proč rovnou neodsát radiaci supervysavačem, zhodit hlavního záporáka, který má všechno na svědomí, na vrtulník a jeho dcera, asi jen proto aby pomstila otce, se zabije (podle mě) naprosto nesmyslným způsobem. Zkrátka další z řady akčnáků, ketré jsem si moc nevychutnal.

plakát

Kletba Měsíčního údolí (2008) 

Nevím proč, ale i přesto, že se mi film moc nelíbil, mě docela nadchl. Vždycky si na něj vzpomenu jako na skvělý film, ale když se pak na něj podívám, zjišťuju že se mi ani moc nelíbí.

plakát

Skrytá identita (2006) 

Američani - Všechno jde vyřešit picnutím do hlavy. Vždyť zastřelit někoho je tak jednoduché a účinné. Ale jinak vcelku hezký film.

plakát

Lidská stonožka (2009) 

Ve své zvrácenosti a nechutnoti to je skvělý fim.

plakát

Sinister (2012) 

Né že byc byl nějaký zvrhlík, ale strašně se mi líbí filmy bez happy endu.

plakát

Eragon (2006) 

Knižní bestseller a nádherný příběh zhaněný filmem. Z původního děje není ve filmu ani zanehet. Film jako takový je ale hezky udělaný s jemnou fantasy atmosférou. Pokud bych nečetl knížku tak by se mi film hodně líbil. Čekal bych, že se filmaři pokusí z knížek vyždímat i druhý, třetí a možná i čtvrtý díl. Ale nevím jak by to bylo s dějem když ho ve filmu tolik chybí.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Čekal jsem velkolepou podívanou podobnou Pánovi prstenů a nezmýlil jsem se. Film jako takový se mi docela hodně líbil. Ale jako adaptace knížky nestál za moc. Pohádka plná fantastických trolů, škřetů, elfů a bůhví čeho ještě která neztrácí akci ani humor v přiměřené míře. Sice jako každý divák mám pár výhrad k filmu (př. vůbec se mi nelíbilo Sarumanovo vykládání o houbičkách) ale i přesto film hodnotím nějakými 80-85% A jako tolkienovský fanoušek hodnotím dobře i zpracování jednotlivých postav.

plakát

Scary Movie: Děsnej biják (2000) 

Ikdyž parodie nejsou zrovna můj šálek čaje, tohle jsem si docela užil. Jde o naprosto neinteligentní humor, který ale kdekdo viděl nejednou.

plakát

Diktátor (2012) 

Co jiného od Cohena čekat? No jedoně naprostou bláznivinu.

plakát

Klíč (2005) 

Tak konečně po dlouhé době nějaký film bez happy endu. Film nebyl nejhorší, ale opravdu se mi líbil až konec.