Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Akční

Recenze (906)

plakát

Karolína (2021) (TV film) 

Nechápu. Jak to ta Třeštíková dává, objevit potenciál v rebelující zdravotní sestře....Zmijovky smeknout!

plakát

Narušitel systému (2019) 

Tak to je hustá záležitost. Syrové sociální drama skvěle zahrané i zrežírované. Cítím stejnou beznaděj jako filmové postavy. Ovšem hranice filmu a skutečného života se zde stírají. Nic lepšího na téma narušená mládež jsem neviděl.

plakát

Proti zdi (2004) 

Film může být zábava nebo umění. Nebo oboje. Umožní tak vnímavému divákovi film vidět a prožít. Tenhle příběh mohl být odvysílán v rámci sběrných dokumentů Manželské etudy, zvláštní turecké vydání. Nikoho by nenapadlo, že tohle jsou jen herci. Velmi silný příběh.

plakát

1917 (2019) 

Z přehlídky filmů nominovaných na Oscara, které jsou na webu k vidění, je tohle jasná jednička. Jednoduchý, nekomplikovaný příběh ve válečných kulisách 1.světové války, přibije empatického diváka do křesla jako sběratelského motýla. Někteří uživatelé vyčítají scénáristovi nedostatek bojových scén. Myslím, že bitvy odehrávající se někde v dáli a přece tak blízko, mají daleko těžší údernost na psychiku. U mě se při projekci objevil syndrom spánkové apnoe, ovšem při bdělém stavu, zkrátka jsem v některých místech zapomněl dýchat. Sam Mendes mě opět nezklamal.

plakát

Richard Jewell (2019) 

Děkuji mistře Eastwoode, že jste mě opět nezklamal. Dík že jste si vybral jako hlavního hrdinu vlastně antihrdinu a já jako lidový divák mohl jsem film nejen shlédnout, ale i prožít. Přeji Vám hodně zdraví a aby Vám Stvořitel ještě hodně plodných let naděliti ráčil a mohl ještě natočit pár dokonalých filmů.

plakát

Jak si nepodělat život - Nonstop lahůdky (2019) (epizoda) 

Hřebejk ve své vrcholné formě. Velmi vtipné dialogy, vymazlený scénář a dokonalý retro soundtrack. Úžasná barová taneční scéna. Už musím jít, dostal jsem chuť na pochoutkáč.

plakát

Joker (2019) 

Joaquin Phoenix nehraje Jokera, Joker je Joaquin Phoenix !!!

plakát

Parazit (2019) 

Velmi ulítlý příběh rodinky ze suterénu. Strhující finále jak od Tarantina.