Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Akční

Recenze (906)

plakát

Český žurnál - Bratři Okamurovi (2019) (epizoda) 

Zážitek z projekce Bia Centrál v Hradci Králové na zahájení festivalu jeden svět. Téměř plné kino živě reagovalo, pan režisér si film uvedl a po projekci zodpovídal otázky diváků. V první řadě seděli plyšáci - klienti CK Plyš. Atmosféra až karlovarská. Pan režisér spokojen, přijede k nám do Mechova zas.

plakát

Overlord (2018) 

Overlord má dobré bojové scény, nosné hrdiny na obou stranách, byl by z toho dobrý válečný film. Kombinací s hororem vzniklo dílko, jako když pejsek s kočičkou upekli dort. Zpatláno něco dobrého, něco průměrného, něco profláklého a nás potom bude bolet bříško. Škoda zmarněného potenciálu.

plakát

Legenda jménem T-34 (2018) 

Děkuji tvůrcům, že mě vrátili zpět do dětství, kdy nás se školou vodili na projekce sovětských filmů do kina Moskva. Sovětský tankista bez ztráty kytičky vyřídil všechny fašistické tanky a ještě se stačil zamilovat. Do toho on nebo posádka provolával vlastenecká hesla. Pohádka, ale pěkně natočená a ještě převážně v Čechách.

plakát

Bakaláři - Výlet do Prahy (1982) (epizoda) 

Jeden z dílů pro mentálně postižené od tvůrců ze chráněné filmové dílny.

plakát

Narozena 1918 (2018) (TV film) 

Škoda, že to se stařenkou nenatočili o deset let dříve, když si ještě něco pamatovala. Dožila se krásného věku - ovšem v jejím životě chyběla láska a vášeň, to je smutné.

plakát

Bakaláři - Úspory (1972) (epizoda) 

Po smrti Mistra Menšíka šla česká komedie pod kytičky s ním. Kdo po něm vás dokázal tak pobavit? Představte si toto amatérské cvičení bez jeho přítomnosti- bezbřehá nuda!