Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Akční

Recenze (906)

plakát

Patrick (2019) 

Patrick je autista nudista. Živí se jako údržbář v nudistickém kempu, který patří jeho rodičům a neprosperuje. Jednoho dne Patrick zjistí, že mu někdo odcizil kladivo ze sady nářadí. A vydá se na křižáckou výpravu, aby ho dostal zpět. --- Nástin děje tohoto snímku slibuje hodně divnou dívanou. A té se vám dostane- v retro výpravě. A na své si přijdou všichni lovci bobříků - nostalgická vzpomínka na mé dětství, kdy ochlupení mělo přitahovat. Hezkou zábavu!

plakát

Drahokam (2019) 

Démonický Sandlerův výkon, dokázal, že ho sice přiblblé komedie živí, ale zahrát dramatickou roli umí. Celkový dojem mi kazilo uširvoucí neustávající synthezátorové preludium. Čurko by to zvládnul lépe.

plakát

Enola Holmesová (2020) 

Co si letos pustí paní Nováková k pečení cukroví, když nové díly Ordinace nebudou díky covidu hotové? No přece Enolu. Nenáročná zábava se sladkou Millie a bratry Holmesovými. A k tomu patřící šišlavý dabing se svévolným překladem vět jako "jste urozený ťulpas pane". No nic, alespoň jsem si srovnal v hlavě, že hvězda mé oblíbené četby z dětství Sherlock Holmes byl gay.

plakát

Bourák (2020) 

Za dokonalou RETRO výpravu, Najbrtovu smrt a svižný soundtrack dávám hvězdy tři.

plakát

Chléb náš vezdejší (2005) 

Chápu, že po shlédnutí snímku zmohutní armáda vegetáriánů a veganů.

plakát

To Kapitola 2 (2019) 

Tuto nevtipnou komedii nezachránila ani účast Jessicy Chastain. Trikové scény ve stylu retro jak z Arabely, nu což, nudil jsem se. Knihu jsem četl jako mladík a byl nadšen, což z filmu rozhodně nejsem.

plakát

Chlap na střídačku (2020) 

Ivanka Chýlková je prostě kočka - neuvěřitelných 57 let !!! Od Dobrého světla se prakticky nezměnila a může i dnes fotit akty. Potkal jsem ji osobně na MFF Karlovy Vary a je to sympatická a vůbec nenafrněná dáma. Tak kvůli ní jsem se vůbec odhodlal toto shlédnout. Čekal jsem průser a byl to průser. Naštěstí jsem vydržel až do konce a tak se teď můžu ptát - Zahrádko, proč doprčic nemůže být celý film jako posledních 5 minut? Závěrečná píseň má potenciál velkého hitu. Není škoda použít ji pouze na závěrečné titulky?

plakát

Hnutí odporu (2020) 

Film je k sehnání pouze v dabované verzi - ti umělci se zase vyřádili. Obvyklá partička Čtvrtlík, Bouček a spol nadabovali film za jedno dopoledne a ještě stihli švédskou snídani. Takže se ani neobtěžovali nadabovat české herce vlastními hlasy a nalepili jim jiné, samozřejmě zcela nepadnoucí. Jako přidaná hodnota obvyklé skřeky nééé a výkřiky pomooooc tam, kde v originále nic není, proč tomu nepřidat trochu šťávy, ať si divák Novák přijde na své. Místo Ceny Františka Filipovskéhu udělil bych Cenu Katův šleh za tragický dabing a autorům nechal vyrvat jazyk, aby nemohli dál prznit kulturní počiny.

plakát

Kovář z Podlesí (2013) 

Pan režisér ve snaze zbourat stereotypy zboural celý příběh. Při psaní scénáře nejspíš ony houbové baby požil a následné halucinace sepsal. Pravdou je, že si Polívku na invalidním vozíku poháněném křečkem a veverkou budu dlouho pamatovat.