Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Hudební

Recenze (2 803)

plakát

Pýcha a přemlouvání (2022) 

Autoři se snažili o moderní pojetí stravitelné pro současného diváka, důkazem budiž neustálý kontakt oční i slovní hlavní hrdinky. Ale po čase to zevšednělo a bylo to spíše otravné. Zbyl jen poněkud vláčný příběh, který na téměř dvě hodiny nevystačí. Kamera moc kýčovitá a dál už nic. Ani špetka tolik potřebné atmosféry.

plakát

Jitřní záře (2022) (seriál) 

Příběh lidí, kteří nechtějí žít v tomto systému, mi byl velmi sympatický a blízký. že jim bude okolí házet klacky pod nohy, bylo víceméně jasné. Odebrání dítěte bylo nejdramatičtějším okamžikem celého seriálu. Pak už to jaksi nebylo ono a možná mohlo dojít k většímu krácení, klasický třídílný formát by asi stačil. Ačkoli natočeno velmi dobře.

plakát

Jsme v tom spolu (2021) 

Snad dvě nebo tři povídky měly nějakou myšlenku, jinak to byla zcela prázdná nuda se šílenou stopáží. Ale i tak jsem se nemohl s ničím ztotožnit, jako člověk v první linii jsem tuto dobu prožíval úplně jinak.

plakát

Tančírna na hlavní třídě '63 (2021) (seriál) 

Tak jsem se dočkal. Opět pokračování, které mě bavilo stejně jako předchozí minisérie. Nevím, jestli je to časovým odstupem, ale zdálo se mi to o něco slabší. Tanec vlastně žádný, písniček hodně málo. Spíše se řešily milostné vztahy. Ale i tak moc pěkně provedené.

plakát

Neuvěřitelný přítel (2022) 

Ještě se dalo. Nic zázračného, ale podařilo se balancovat nad hranicí vkusu. A nakonec z toho byla příjemná jednohubka. I takové filmy jsou potřeba.

plakát

Tady hlídáme my (2021) odpad!

Rodinné filmy, kde mluví psi, by se měli zakázat. Není to vtipné, spíše silně trapné. A obzvlášť, když ve scénáři chybí příběh. Bylo utrpení dokoukat to do konce.

plakát

Princezna (2022) odpad!

Absolutně jsem nepochopil, pro koho je tato prostoduchá slátanina určena. Pro mě určitě ne.

plakát

Super-Blb (2022) 

Hodně slabá jednohubka. A to mám francouzské filmy, včetně komedií hodně rád. Ale takhle rozhodně ne. Zasmál jsem se jenom dvakrát, zbytek čirá nuda na n-tou a pár dalších naprosto uhozených scén, které opravdu ke smíchu nejsou. Nečekal jsem tohle málo, vlastně téměř nic.

plakát

Obi-Wan Kenobi (2022) (seriál) 

Perfektně zpracovaný seriál z prostředí Hvězdných válek. Moc jsem si to užíval, zejména známé postavy potěšili. Nevadily mi ani časté odkazy na původní filmy. Ani trochu jednodušší příběh, ba naopak. Aspoň jsem se neztrácel. Ale je pravda, že po sestříhání by z toho mohl být docela dobrý celovečerní film.

plakát

Idiot (2022) 

Zajímavě natočené divadlo, prolínání s dnešní dobou tomu dodávalo na aktuálnosti a svěžesti. Ale jinak se jednalo o výborně zpracovanou klasiku. Příjemně jsem se bavil a rychle to uteklo.