Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (2 322)

plakát

Jeden život (2023) 

Neskutečný příběh perfektně a dojemně natočený. Hlavní herci předvádějí vynikající výkony, scénář se krásně proplétá dvěma časovými osami a člověk se střídavě baví a pláče. Vy-ni-ka-jí-cí!!!

plakát

Leo (2023) 

Animák roku! Nečekaně, s podivným námětem a takovýto vtipný počin od začátku do konce! Poučné, moc vtipné a celou dobu zábavné. Bravo Netflix!

plakát

Únos letadla (2023) (seriál) 

Ohromně jsem se bavil! Výborná atmosféra, prostředí a hlavně herci. Dost drsný příběh, který v několika momentech překvapí a na závěr doslova přiková k obrazovce. A to jsem přesně od tohoto seriálu očekával. Super.

plakát

Mission: Impossible Odplata - První část (2023) 

A já se skvěle bavil. Nejen akční scény jsou famózní, Ethan to zase roztáčí, správňáci mu pomáhají, záporáci dělají co můžou a vše se odehrává v krásném prostředí. K tomu se tento díl přidává ještě několik výborných komediálních scén, které mě překvapivě rozesmály. Už se těším na zakončení příběhu, který je také výborně vymyšlený.

plakát

The Last of Us (2023) (seriál) 

Jako hráč playstation originální hry, kterou jsem si neskutečně užil, jsem si úplně stejně užil i seriál. Temná smutná atmosféra, výborné herecké výkony a velmi dobré držení se předlohy. Možná jen poslední díl byl ve hře o poznání napínavější. Jinak ale výborné!!!

plakát

Super-Blb (2022) 

Bláznivá francouzská komedie za *****? A jaké jiné hodnocení se sluší komedii, která nás několikrát doslova zadusila smíchem😂 Některé scény se dají jen opravdu těžko rozdýchat. Výborná lohoučká komedie!

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Ach jo, jak příjemně jsem si zaletěl s Tomem zpět do devadesátých let, s hudbou a hlavně pravidly, které už moc nezůstávají platné. Dobro je dobro, zlo je zlo a hlavně Toma, Toma prostě někdo nesestřelí😀

plakát

Duše (2020) 

Znovu krásný příběh z dílny Pixaru, doslova oduševnělý, s krásnou pointou.

plakát

Clouds (2020) 

Hezké, smutné a skutečné. Navíc nutící k vážnému zamyšlení co člověk se svým životem vlastně chce dělat. Ať uz ve více či méně omezeném čase. Moc dojemné až do konce.