Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (2 322)

plakát

Stvořitel (2023) 

Po dlouhé době konečně pořádný sci-fi biják! Super postavy, příběh i triky. Well done…

plakát

Nech svět světem (2023) 

Ač byl trailer docela zajímavý ba až děsivý, tak jsem od tohoto filmu čekal zklamání. A hodně jsem se spletl. Hodně vydařená atmosféra, normální hrdinové v totálně chaotickém světě vnímaném z dálky vesnické ubikace. Výborný nápad a výborné zpracování! Super.

plakát

Podivuhodný příběh Henryho Sugara (2023) 

Zajímavé zpracování ujetého příběhu plného skvělých herců a nádherného zpracování scén. Brutálně krátká stopáž vypadá nadějně, ale smršť textu dá zabrat aby to člověk mohl obstojně pobrat. Zajímavé vidět.

plakát

Černé zrcadlo (2011) (seriál) 

Povedený povídkový seriál s lehce variabilní kvalitou point i hereckých výkonů jednotlivých dílů. Celkově ale nadprůměrně zajímavé.

plakát

Ještěr (2023) 

Nudná (možná až příliš) temná detektivka s nesympatickou hereckou plejádou, která se toulá více jak dvě hodiny v nezajímavém scénáři. Bylo to o ničem.

plakát

Beckham (2023) (seriál) 

Prvně musím přiznat, že Beckhama nemám rád. Nevím proč, ale nemám. I po slhlédnutí tohoto jednostranně natočeného dokumentárního seriálu se to nezmění. Přesto to ale byl zajímavý pohled do života jednoho fotbalisty. Navíc poslední díl minisérie je velmi zajímavý. Nové cíle a život staré hvězdy bylo to nejlepší co mi to dalo.

plakát

Kráter (2023) 

Takový normální dětský sci-fi příběh s neskutečně smutným koncem, který to celé táhne o * výše malinký kousíček nad průměr.

plakát

Jú jú hakušo (2023) (seriál) 

Slibný začátek, protrpěný prostředek a vlastně docela povedený závěr téhle japonské “marvelovky”. Je třeba se obrnět tolerancí, protože některé herecké výkony jsou pro nás divné, hlavní bůh s dudlíkem jakbysmet:-) Ale vlastně je to zajímavá a nakonec zábavná podívaná.

plakát

Bastard (2023) 

Totálně depresivní drsné severské drama s vynikajícím obsazením. Je to tedy nápor na psychiku, ale stojí to za vidění.

plakát

Ghosted (2023) 

No tohle je skutečně jalový špatně sepsaný akčně komediální čajíček. Scénář není moc vtipný, akční scény jsou sotva průměrné a herecké obsazení je prkenné. Co nejvíce ale dere je nesmyslnost mnoha scén.