Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (2 319)

plakát

Jedeme na teambuilding (2023) 

Chtěl jsem si u filmu odpočinout a tak mě to vlastně sedlo. Rozhodně se nejedná o kanonádu vtipný situací, ba vlastně scénář asi neexistoval, ale herci si to evidentně užili. Takže zapomenuto hned druhý den ráno, ale moc mi to vlastně nevadí…

plakát

Těla (2023) (seriál) 

Velmi pomalý rozjezd, hodně nudné z počátku a konec to neskutečně vytáhne pořádnou dávkou napětí. Ve finále sympatické herecké výkony a správně zasmyčkovaný děj. Well done!

plakát

Gremlini (1984) 

Tehdy se mi tento roztomilý nestrašidelný horůrek moc líbil:-) Ale dnes je to hodně archaické, trochu vtipné a na svou dobu i dost dlouhé. Na druhou stranu je to pořádná klasika!

plakát

Jeden život (2023) 

Neskutečný příběh perfektně a dojemně natočený. Hlavní herci předvádějí vynikající výkony, scénář se krásně proplétá dvěma časovými osami a člověk se střídavě baví a pláče. Vy-ni-ka-jí-cí!!!

plakát

610 metrů nad zemí (2022) 

Super námět, akurátní délka a famózně děsivé zpracování atmosféry uvěznění ve výšce! Opravdu povedený film, napínavý od začátku do konce.

plakát

Sisu (2022) 

Brutální finská vyvražďovačka neskutečně záporných nácků. Kolik lidí se dá zabít během 90min motykou a všeličím jiným jsem už opravdu dlouho neviděl. Není to nuda, ale přesto je to až příliš jednoduché, nijak vtipné a mega brutální. Takový klasický akční severský film:-)

plakát

Orion a tma (2024) 

Velmi inteligentní scénář tohoto animáku dělá opravdu hodně. Příjemná animace a neskutečné rozuzlení útočí na první pixarovské lahůdky, které bavili jak malé tak dospělé. Skvělý to počin.

plakát

Stvořitel (2023) 

Po dlouhé době konečně pořádný sci-fi biják! Super postavy, příběh i triky. Well done…

plakát

Nech svět světem (2023) 

Ač byl trailer docela zajímavý ba až děsivý, tak jsem od tohoto filmu čekal zklamání. A hodně jsem se spletl. Hodně vydařená atmosféra, normální hrdinové v totálně chaotickém světě vnímaném z dálky vesnické ubikace. Výborný nápad a výborné zpracování! Super.

plakát

Podivuhodný příběh Henryho Sugara (2023) 

Zajímavé zpracování ujetého příběhu plného skvělých herců a nádherného zpracování scén. Brutálně krátká stopáž vypadá nadějně, ale smršť textu dá zabrat aby to člověk mohl obstojně pobrat. Zajímavé vidět.